קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)
צריך קינוח נטול לקטוז? האופים הנועזים להפוך Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד) יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קורנפלור, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האופים הנועזים מכינים עוגת אופרה., שוקולד אגוזי לוז Bûche de Noël (יומן חג המולד), ו Yule Log (Bûche de Noël) עם מילוי Mascarpone אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה הקטנה, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור ושוקולד. לנפות 1/3 של החומרים היבשים על תערובת הביצה. באמצעות מרית, לקפל את הקמח. ודא שאתה מקבל את כל הדרך לתחתית של הקערה ולמשוך את כל תערובת הקמח. חזור עם שליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן עם האחרון של הקמח. לא צריך להיות גושים יבשים או כתמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון, כך העוגה מופץ באופן שווה בכל המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות. (התחל לעשות את המילוי.) העוגה צריכה לקפוץ בחזרה כאשר נגע ובוחן צריך לצאת נקי. ודא שזה לא לבשל יותר מדי זמן כי זה יכול להתייבש, מה שהופך אותו קשה לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת במחבת על מתלה חוט.הכנת מילוי גבינת שמנת שוקולד
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לערבב יחד את גבינת שמנת רכה ואת הסוכר במהירות בינונית עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ודא שוקולד נמס התקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
מוסיף אותו לתערובת גבינת שמנת ומערבבים במהירות בינונית עד צבע השוקולד הוא אפילו בכל רחבי. לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מערבבים בחלב ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
הוסף חלב נוסף לפי הצורך כדי לשמור על המילוי מלהיות נוקשה.חלק הרכבה 1
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
תריץ סכין בקצוות המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להפוך את מחבת העוגה על גבי משטח שטוח. הרם את המחבת והסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
12
הנח עוד פיסת קלף בקרבת מקום ואבק אותה באבקת סוכר. בזהירות להפוך את העוגה מעל ומניח אותו על הקלף החדש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
13
מורחים בעדינות את מילוי גבינת שמנת שוקולד על העוגה, להישאר על סנטימטר אחד מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
בזהירות להפוך קצה אחד ארוך של העוגה על עצמו, לחיצה על הקלף. המשיכו לגלגל את העוגה, השתמשו בקלף כדי לשמור על העוגה צמודה לאורך כל הדרך. העוגה עלולה להישבר קצת, וזה בסדר, כי אתה תכסה את הסדקים בקרם חמאה.
15
ודא העוגה היא הנחת צד התפר למטה. לעטוף את הקלף סביב העוגה ולאחר מכן לעטוף במגבת. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם כפי שמוצג בתמונה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
16
מניחים על מחבת סדין במקרר ומקררים במשך כמה שעות או לילה.הכנת חמאה (להכין עד 2 ימים מראש להכניס למקרר. חזור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
במחבת רוטב 2 ליטר, מוסיפים מים לחצי מלא. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. ממיסים את אבקת האספרסו בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
18
בקערה של מערבל הדוכן, לטאטא יחד את החלבונים ביצה והסוכר. מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס במלואו ואת החלבונים ביצה חם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
באמצעות הקובץ המצורף whisk, מקציפים את הביצים והסוכר עד התערובת היא קרירה למגע. צרף את המשוט והכה בחמאה הריכה. המשך להכות עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
מוסיפים את השוקולד המומס והקורר ומכים עד שצבע השוקולד מגיע לכל אורכו. מוסיפים לאט את תערובת האספרסו וניל 1 כפית בכל פעם, ערבוב בכל פעם. (
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
21
הוסף לאט כדי לוודא את קרם חמאה doesnt קרדל.) הכנת פטריות מרציפן(להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרציפןמרציפן
22
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לנצח את מרציפן וחצי הסוכר על מהירות נמוכה עד הסוכר נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
23
מוסיפים את הסוכר שנותר ומערבבים אותו. זה ייראה כמו פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
24
הוסף 2 כפות של סירופ תירס ומערבבים עד התערובת מתחילה להחזיק יחד כאשר לחוץ עם הידיים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר סירופ תירס, רק לבדוק את העקביות של התערובת כמו שאתה הולך. זה עדיין צריך להרגיש יבש ומתפורר, לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
25
ללוש את המרציפן על גיליון נייר שעווה עד שהוא חלק. אם המרציפן עדיין מתפורר, אתה יכול לטבול את האצבעות בסירופ תירס קטן ולהמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מרציפןמרציפן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
26
מגלגלים את המרציפן לתוך גליל וחותכים לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
27
מגלגלים חצי מהחתיכות לכדורים וצורות כמו כובעי פטריות. קח את החלקים הנותרים וליצור בסיסים של הפטריות ולחץ על הכובעים ובסיסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
28
נמרח את הפטריות עם מעט אבקת קקאו.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
29
תוציא את העוגה מהמקרר ותפתח אותה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני הקצוות באלכסון החל כ 2 אינץ ' מכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
30
מניחים חתיכות של נייר שעווה על צלחת ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
31
הנח את פיסת העץ הגדולה על נייר השעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
32
מניחים את אחת החתיכות החתוכות על גבי בול העץ ומחזיקים במקום עם שני קיסמים. לדחוף את הקיסמים עמוק כך שהם לא נראים לעין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
33
הנח את החתיכה החתוכה האחרת לצד בול העץ.
34
מורחים את קרם החמאה על כל העוגה, כולל הקצוות החשופים והבליטות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
35
מורחים את קרם חמאה במשיכות ארוכות. השתמש במזלג כדי לצייר קווים בקרם חמאה הדומה לנבוח.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
36
בזהירות למשוך את נייר השעווה ומניחים את גבעולי רוזמרין ודלקות אדומות על העוגה ומניחים כמה גבעולי רוזמרין סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קינמון אדומותסוכריות קינמון אדומות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
37
מניחים את הפטריות על העוגה. אבק את העוגה בקלילות עם קצת אבקת סוכר כדי להיראות כמו שלג.משאבים
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
38
Epicurious.com מילוי ג ' לי
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
39
עוגת רול
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
40
רשת מזון-Buche De Noel, Gamplan: Buche de Noel
41
רשת מזון Buche de Noel Glace
42
הפניות
43
ויקיפדיה Buche De Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia genoise cake
45
ויקיפדיה מרציפן
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן