קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)
צריך קינוח נטול לקטוז? האופים הנועזים להפוך Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד) יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קורנפלור, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האופים הנועזים מכינים עוגת אופרה., שוקולד אגוזי לוז Bûche de Noël (יומן חג המולד), ו Yule Log (Bûche de Noël) עם מילוי Mascarpone אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה הקטנה, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור ושוקולד. לנפות 1/3 של החומרים היבשים על תערובת הביצה. באמצעות מרית, לקפל את הקמח. ודא שאתה מקבל את כל הדרך לתחתית של הקערה ולמשוך את כל תערובת הקמח. חזור עם שליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן עם האחרון של הקמח. לא צריך להיות גושים יבשים או כתמים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון, כך העוגה מופץ באופן שווה בכל המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות. (התחל לעשות את המילוי.) העוגה צריכה לקפוץ בחזרה כאשר נגע ובוחן צריך לצאת נקי. ודא שזה לא לבשל יותר מדי זמן כי זה יכול להתייבש, מה שהופך אותו קשה לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת במחבת על מתלה חוט.הכנת מילוי גבינת שמנת שוקולד
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לערבב יחד את גבינת שמנת רכה ואת הסוכר במהירות בינונית עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
ודא שוקולד נמס התקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
מוסיף אותו לתערובת גבינת שמנת ומערבבים במהירות בינונית עד צבע השוקולד הוא אפילו בכל רחבי. לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
מערבבים בחלב ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
הוסף חלב נוסף לפי הצורך כדי לשמור על המילוי מלהיות נוקשה.חלק הרכבה 1
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
תריץ סכין בקצוות המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להפוך את מחבת העוגה על גבי משטח שטוח. הרם את המחבת והסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
12
הנח עוד פיסת קלף בקרבת מקום ואבק אותה באבקת סוכר. בזהירות להפוך את העוגה מעל ומניח אותו על הקלף החדש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
13
מורחים בעדינות את מילוי גבינת שמנת שוקולד על העוגה, להישאר על סנטימטר אחד מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
בזהירות להפוך קצה אחד ארוך של העוגה על עצמו, לחיצה על הקלף. המשיכו לגלגל את העוגה, השתמשו בקלף כדי לשמור על העוגה צמודה לאורך כל הדרך. העוגה עלולה להישבר קצת, וזה בסדר, כי אתה תכסה את הסדקים בקרם חמאה.
15
ודא העוגה היא הנחת צד התפר למטה. לעטוף את הקלף סביב העוגה ולאחר מכן לעטוף במגבת. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם כפי שמוצג בתמונה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
16
מניחים על מחבת סדין במקרר ומקררים במשך כמה שעות או לילה.הכנת חמאה (להכין עד 2 ימים מראש להכניס למקרר. חזור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
במחבת רוטב 2 ליטר, מוסיפים מים לחצי מלא. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. ממיסים את אבקת האספרסו בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
18
בקערה של מערבל הדוכן, לטאטא יחד את החלבונים ביצה והסוכר. מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס במלואו ואת החלבונים ביצה חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
באמצעות הקובץ המצורף whisk, מקציפים את הביצים והסוכר עד התערובת היא קרירה למגע. צרף את המשוט והכה בחמאה הריכה. המשך להכות עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
20
מוסיפים את השוקולד המומס והקורר ומכים עד שצבע השוקולד מגיע לכל אורכו. מוסיפים לאט את תערובת האספרסו וניל 1 כפית בכל פעם, ערבוב בכל פעם. (
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
21
הוסף לאט כדי לוודא את קרם חמאה doesnt קרדל.) הכנת פטריות מרציפן(להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרציפןמרציפן
22
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לנצח את מרציפן וחצי הסוכר על מהירות נמוכה עד הסוכר נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
23
מוסיפים את הסוכר שנותר ומערבבים אותו. זה ייראה כמו פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
24
הוסף 2 כפות של סירופ תירס ומערבבים עד התערובת מתחילה להחזיק יחד כאשר לחוץ עם הידיים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר סירופ תירס, רק לבדוק את העקביות של התערובת כמו שאתה הולך. זה עדיין צריך להרגיש יבש ומתפורר, לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
25
ללוש את המרציפן על גיליון נייר שעווה עד שהוא חלק. אם המרציפן עדיין מתפורר, אתה יכול לטבול את האצבעות בסירופ תירס קטן ולהמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מרציפןמרציפן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
26
מגלגלים את המרציפן לתוך גליל וחותכים לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
27
מגלגלים חצי מהחתיכות לכדורים וצורות כמו כובעי פטריות. קח את החלקים הנותרים וליצור בסיסים של הפטריות ולחץ על הכובעים ובסיסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
28
נמרח את הפטריות עם מעט אבקת קקאו.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
29
תוציא את העוגה מהמקרר ותפתח אותה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני הקצוות באלכסון החל כ 2 אינץ ' מכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
30
מניחים חתיכות של נייר שעווה על צלחת ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
31
הנח את פיסת העץ הגדולה על נייר השעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
32
מניחים את אחת החתיכות החתוכות על גבי בול העץ ומחזיקים במקום עם שני קיסמים. לדחוף את הקיסמים עמוק כך שהם לא נראים לעין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
33
הנח את החתיכה החתוכה האחרת לצד בול העץ.
34
מורחים את קרם החמאה על כל העוגה, כולל הקצוות החשופים והבליטות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
35
מורחים את קרם חמאה במשיכות ארוכות. השתמש במזלג כדי לצייר קווים בקרם חמאה הדומה לנבוח.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
36
בזהירות למשוך את נייר השעווה ומניחים את גבעולי רוזמרין ודלקות אדומות על העוגה ומניחים כמה גבעולי רוזמרין סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קינמון אדומותסוכריות קינמון אדומות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
37
מניחים את הפטריות על העוגה. אבק את העוגה בקלילות עם קצת אבקת סוכר כדי להיראות כמו שלג.משאבים
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
38
Epicurious.com מילוי ג ' לי
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
39
עוגת רול
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
40
רשת מזון-Buche De Noel, Gamplan: Buche de Noel
41
רשת מזון Buche de Noel Glace
42
הפניות
43
ויקיפדיה Buche De Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia genoise cake
45
ויקיפדיה מרציפן
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן