קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

האוקיינוס השקט קוד שחור Escabeche

האוקיינוס השקט קוד שחור Escabeche
פסיפי בקלה שחור Escabeche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פילה בקלה פסיפיק, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Africa. Kgm, שעועית שחורה מרק w / רוק שרימפס Escabeche, ו מרק שעועית שחורה עם שרימפס רוק Escabèche.

הוראות

1
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני (לא להתפתות לקצץ בכמות זו של שמן, יש צורך במרינדה). מטגנים את הפלפלים, בצל, גזר וצ ' ילי עד מרכך, 5-10 דקות. מערבבים בחומץ, עלה דפנה, allspice פירות יער, להסיר מן החום, ולהניח בצד.2 ללטף את פילה דגים להתייבש עם מגבת נייר ומפזרים אותם משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פילה דגיםפילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים קמח על צלחת ומעלים את הפילה בקמח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
חום שנותר 1/4 כוס שמן מחבת על חום גבוה. כאשר השמן חם (אך לא מעשן), מוסיפים את פילה הדגים למחבת. מבשלים בצד אחד במשך 1-2 דקות, ואז להעיף ולבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הדגים מהמחבת כאשר הם רק חצי מבושל דרך, כמו חומץ במרינדה יסיים את תהליך הבישול.3
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את פילה הדגים מבושל חלקית בצלחת לא תגובתית, כגון תבשיל קרמי או pyrex. כפית את תערובת ירקות חומץ שוב ומסביב לדגים. מקררים בין לילה. הדג יסיים את" הבישול " במרינדה החומצית ויהפוך מוצק יותר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מגישים על צלחת קטנה, או על קרוסטיני למתאבן. או להוסיף טאקו גבינה (צ ' דר בטורטיית תירס רכה) עבור טאקו דגים מהיר.יחזיק מעמד כמה ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
קרוסטיניקרוסטיני
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.