האורז הירוק של מולי Katzen עם ענבים ופקאנים
האורז הירוק של מולי Katzen עם ענבים ופקאנים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם מלח, אורז חום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Popover פטריות של מולי Katzen, סלט כרוב-צימוקים-קשת של מולי Katzen, ו ענבים עם Gorgonzolan ופקאנים.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים את האורז והטבח, חשופים, ברתיחה עדינה על חום בינוני במשך כ 40 דקות, או עד במכרז. (בדוק את מפלס המים במהלך הבישול.)
מסננים ביסודיות מסננת בכיור כאשר נעשה, ולאחר מכן לנער יבש. אתה יכול לעזור זה יחד על ידי לטפוח הדגנים עם מגבת מטבח.
בינתיים, לשלב את השום, מיץ לימון, ממתיק, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה (אחד רחב, רדוד, אם אפשר) ו לטאטא כדי להתמזג. תמשיך לטפטף כמו שאתה לטפטף בשמן.
מוסיפים את האורז מבושל טרי, סחוט (זה בסדר אם זה עדיין חם או חם) כדי ההלבשה, לערבב אותו בעדינות עם מזלג עד מצופה לחלוטין.
שים את הבצל הירוק במעבד מזון מיני עם הפטרוזיליה, ואז עד נוצת. אם אין לך מעבד מזון קטן, פשוט ללכת על עשבי תיבול על קרש חיתוך עם סכין חדה מאוד עד טחון דק.
מוסיפים את עשבי תיבול לתערובת האורז, ערבוב בעדינות עם מזלג עד בשילוב טוב. (האורז יהפוך גוון יפה של ירוק.) מערבבים בעדינות את הענבים, ואז לטעום כדי להתאים את המלח במידת הצורך ולהוסיף קצת פלפל שחור.
מכסים בחוזקה ומקררים היטב לפני ההגשה.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר מגניב. מערבבים בפקאנים זמן קצר לפני ההגשה או פשוט מפזרים אותם על גבי.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
שיפורים אופציונליים:גרידת לימון קצוצה או מגורדת לצמרת (גרידת הלימונים לפני השימוש בסחטה) עד 1/2 עלי נענע טריים טחונים שנוספו לעשבי התפוחים הקצוצים או פירות אחרים בנוסף לענבים