האורז הספרדי הטוב ביותר
. אם יש לכם סלסה עבה, שמן, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו אורז ספרדי.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מערבבים אורז למחבת, ערבוב לעתים קרובות. כאשר אורז מתחיל חום, מערבבים במרק עוף וסלסה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים 20 דקות, עד הנוזל נספג.