האלוהות של אמא
גשו לסופר וקנו מים, וניל, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אלוהות, אלוהות, ו אלוהות.
הוראות
בסיר כבד מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, ומים. מערבבים רק עד שהסוכר נמס. אל תערבבי אחרי נקודה זו. לבשל תערובת סירופ עד שהוא מגיע 250 מעלות F על מדחום ממתקים, להביא אותו לשלב כדור קשה.
בעוד הסירופ הוא בישול, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. לאחר תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, בזהירות לשפוך זרם יציב איטי של סירופ לתוך חלבונים ביצה מוכה נוקשה, פועם כל הזמן במהירות גבוהה.
מוסיפים את הוניל וממשיכים להכות עד שהתערובת שומרת על צורתה, כ 5 דקות. מערבבים בפקאנים.
באמצעות 2 כפיות, זרוק את האלוהות על נייר שעווה, באמצעות כף 1 לדחוף את הממתקים מן השני. זה עשוי לקחת קצת תרגול כי הטכניקה היא לסובב את כף הדחיפה, מה שהופך את הממתקים נראים כמו החלק העליון של גלידה רכה לשרת. אם הממתקים הופכים נוקשים מדי, להוסיף כמה טיפות של מים חמים. תצטרך לעבוד מהר בעת ביצוע סוג זה של ממתקים. אחרי שאתה כפית את הסוכר מבושל ואגוזים על נייר שעווה, אתה עשית. מגניב את הממתקים על מדפים לחלוטין. אתה יכול לאחסן אותם במיכל אטום עד 2 שבועות.