המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שאלוט, אורז חום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי, הליבוט עלומה במרק קארי קוקוס תאילנדי, ו אמנון בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
5
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, 1/2 כפית מלח ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
(צינור גדול)
6
מתבלים את ההליבוט עם 1/4 כפית מלח. מסדרים את הדג במחבת בעדינות לנער את המחבת כך הדג מצופה ברוטב. מכסים ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
סדר ערימה של תרד מאודה בתחתית 4 צלחות מרק. למעלה עם פילה דגים. מערבבים את הכוסברה, הבצל הירוק ומיץ ליים לתוך הרוטב והעונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מצקת את הרוטב על הדגים ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.