קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי

האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שאלוט, אורז חום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי, הליבוט עלומה במרק קארי קוקוס תאילנדי, ו אמנון בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
5
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, 1/2 כפית מלח ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מתבלים את ההליבוט עם 1/4 כפית מלח. מסדרים את הדג במחבת בעדינות לנער את המחבת כך הדג מצופה ברוטב. מכסים ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
סדר ערימה של תרד מאודה בתחתית 4 צלחות מרק. למעלה עם פילה דגים. מערבבים את הכוסברה, הבצל הירוק ומיץ ליים לתוך הרוטב והעונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מצקת את הרוטב על הדגים ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.