האם ג'ורג'יה עם אפרסק לקשט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ורג'יה חזיר עם אפרסק לקשט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 785 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, סוכר ממתקים, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. נסו עוגת אפרסק ג'ורג'יה, סופלה אפרסק ג'ורג'יה, ו מתוק כמו פאי אפרסקים מג'ורג'יה. (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר בסיר גדול, ולמלא את הסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות את החזיר. להביא את המים ל 170 עד 180 מעלות F (מתחת לרתיחה; אם מבושל, בשר חזיר יהיה לפצח במפרק). מבשלים בטמפרטורה זו במשך 3 שעות, ואז לתת להתקרר במי הבישול.
כאשר מוכן להמשיך עם המתכון, להסיר את החזיר מהמים. עם סכין, להסיר את העור מן החזיר, לקצץ את פני השטח של הבשר שבו הוא חום ועור-כמו סביב עצם השוק. כדי להקל על גילוף מאוחר יותר, להסיר את האגן או עצם הירך על ידי הפעלת סכין סביבו. כאשר העור הוסר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן לבן מפני השטח של בשר חזיר.
הפעל את נקודת הסכין שלך דפוס חוצה דרך השומן הנותר על החלק העליון של בשר חזיר, חיתוך מעט לתוך פני השטח של הבשר. ניקוד זה יעזור זיגוג לדבוק הבשר בזמן שהוא מבשל. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לערבב את הריבות, פלפל, חרדל, חומץ בלסמי, ואת allspice יחד.
מורחים את ציפוי הזיגוג על פני השטח העליון של החזיר, מניחים אותו במחבת צלייה, ואופים בתנור f 350 מעלות במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F, ולהמשיך לבשל את החזיר במשך 1 שעה.
מפזרים את אבקת הסוכר על גבי, ומבשלים עוד 30 דקות, עד מזוגג יפה.
מעבירים את החזיר למגש, ומניחים אותו בצד במקום חם בזמן שאתה מכין את רוטב האפרסק. זרוק את השומן המצטבר במחבת הצלייה, ולהוסיף את כוס 1 של מים לטפטופים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר ולערבב את המיצים המוצקים.
הוסף את דמי-glace, ולהביא לרתיחה. מילואים לשימוש ברוטב אפרסק.
מחממים את החמאה בשתי מחבת גדולה, 2 כפות חמאה למחבת. כאשר הוא חם, להוסיף חצי טריזי אפרסק לכל מחבת, ו לטגן במשך 2 עד 3 דקות.
מפזרים את הסוכר, מחלקים אותו בין המחבתות, וממשיכים לבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר.
מוסיף את ג ' וליאן אפרסק מיובש והחומץ, חצי לכל מחבת, ומערבבים לערבב.
שלב את התוכן של שני המחבתות בסיר אחד. מסננים את תערובת demi-glace שמורות על האפרסקים, ומערבבים במלח. אם הרוטב הוא דק יותר ממה שאתה רוצה, להוסיף את עמילן תפוחי אדמה מומס, ולהביא לרתיחה. מרתיחים 1 או 2 דקות. בעת שירותו, מערבבים בזיליקום.
כדי להפוך גילוף קל יותר, לעשות חתך אנכי לתוך בשר חזיר כ 1 אינץ ' מעל עצם השוק. המטרה היא ליצור שומר שהסכין שלך לא ילך מעבר כאשר אתה חותך את החזיר; זה ייתן קצה תחתון נקי לפרוסות וגם להגן על היד שלך מהסכין במקרה זה קורה להחליק בזמן שאתה חותך את הבשר. חותכים את החזיר על ההטיה, לעצור בקצה לחתוך, ולסדר את הבשר על מגש חם.
מגישים 3 או 4 פרוסות של בשר חזיר לאדם עם כמה פרוסות של האפרסקים והרוטב כפיות סביב ועל הבשר.