תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ורג'יה חזיר עם אפרסק לקשט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 785 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, סוכר ממתקים, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. נסו עוגת אפרסק ג'ורג'יה, סופלה אפרסק ג'ורג'יה, ו מתוק כמו פאי אפרסקים מג'ורג'יה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החזיר בסיר גדול, ולמלא את הסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות את החזיר. להביא את המים ל 170 עד 180 מעלות F (מתחת לרתיחה; אם מבושל, בשר חזיר יהיה לפצח במפרק). מבשלים בטמפרטורה זו במשך 3 שעות, ואז לתת להתקרר במי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים
חם
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
כאשר מוכן להמשיך עם המתכון, להסיר את החזיר מהמים. עם סכין, להסיר את העור מן החזיר, לקצץ את פני השטח של הבשר שבו הוא חום ועור-כמו סביב עצם השוק. כדי להקל על גילוף מאוחר יותר, להסיר את האגן או עצם הירך על ידי הפעלת סכין סביבו. כאשר העור הוסר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן לבן מפני השטח של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מים
עצם
בשר
חם
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
הפעל את נקודת הסכין שלך דפוס חוצה דרך השומן הנותר על החלק העליון של בשר חזיר, חיתוך מעט לתוך פני השטח של הבשר. ניקוד זה יעזור זיגוג לדבוק הבשר בזמן שהוא מבשל. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
בשר
חם
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
4
בקערה קטנה, לערבב את הריבות, פלפל, חרדל, חומץ בלסמי, ואת allspice יחד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
משמר
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חרדל
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים את ציפוי הזיגוג על פני השטח העליון של החזיר, מניחים אותו במחבת צלייה, ואופים בתנור f 350 מעלות במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F, ולהמשיך לבשל את החזיר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
6
מפזרים את אבקת הסוכר על גבי, ומבשלים עוד 30 דקות, עד מזוגג יפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
7
מעבירים את החזיר למגש, ומניחים אותו בצד במקום חם בזמן שאתה מכין את רוטב האפרסק. זרוק את השומן המצטבר במחבת הצלייה, ולהוסיף את כוס 1 של מים לטפטופים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר ולערבב את המיצים המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
רוטב
מים
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
הוסף את דמי-glace, ולהביא לרתיחה. מילואים לשימוש ברוטב אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
רוטב
1
מחממים את החמאה בשתי מחבת גדולה, 2 כפות חמאה למחבת. כאשר הוא חם, להוסיף חצי טריזי אפרסק לכל מחבת, ו לטגן במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את הסוכר, מחלקים אותו בין המחבתות, וממשיכים לבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
3
מוסיף את ג ' וליאן אפרסק מיובש והחומץ, חצי לכל מחבת, ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
שלב את התוכן של שני המחבתות בסיר אחד. מסננים את תערובת demi-glace שמורות על האפרסקים, ומערבבים במלח. אם הרוטב הוא דק יותר ממה שאתה רוצה, להוסיף את עמילן תפוחי אדמה מומס, ולהביא לרתיחה. מרתיחים 1 או 2 דקות. בעת שירותו, מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
אפרסק
באזיל!
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
כדי להפוך גילוף קל יותר, לעשות חתך אנכי לתוך בשר חזיר כ 1 אינץ ' מעל עצם השוק. המטרה היא ליצור שומר שהסכין שלך לא ילך מעבר כאשר אתה חותך את החזיר; זה ייתן קצה תחתון נקי לפרוסות וגם להגן על היד שלך מהסכין במקרה זה קורה להחליק בזמן שאתה חותך את הבשר. חותכים את החזיר על ההטיה, לעצור בקצה לחתוך, ולסדר את הבשר על מגש חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
חם
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
מגישים 3 או 4 פרוסות של בשר חזיר לאדם עם כמה פרוסות של האפרסקים והרוטב כפיות סביב ועל הבשר.