האנצ'ילדות של זאק מדרום מערב.
המתכון של זאק Alotta Southwestern Enchiladas יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1072 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, טקילה אנחו, טורטיות קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קציץ הבשר של זאק., סלט אסקרול של זאק, ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 (9 על 13 אינץ') מחבתות אפייה
יום אחד קדימה, להפוך את הסטייק: בבישול איטי, לשלב את הסטייק, מים, טקילה, שום, ו 1 סראנו צ ' ילה. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים, על נמוך, עד רך מאוד, על 12 שעות או לילה. לגרוס את הסטייק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את tomatillo ו רטבי עגבניות בסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד חם. מערבבים ב 1/4 כוס הגבינה.
מחממים את השעועית השחורה בסיר אחר.
לשלב קצת מהרוטב, קצת שעועית שחורה, קצת גבינה, פירורים קטנים של הסטייק, ורמזים של צ ' ילי משומר חתוך בכל טורטיה וגליל, שמירה על הקצוות untucked. מסדרים את הלחמניות במחבתות ושופכים את הרוטב הנותר מעל.
מפזרים את הגבינה הנותרים ואת chiles הנותרים.
מכסים את המחבתות בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות.