קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

האסלבק תפוחי אדמה קלויים

האסלבק תפוחי אדמה קלויים
תפוחי אדמה קלויים של האסלבק עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 51 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה מרהיב. נסו תפוחי אדמה האסלבק עם פרמזן ושום קלוי, חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה האסלבק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים כדי להסיר עקבות לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות. (זה יעזור בזמן הבישול אם כולם דומים.) קח סכין חדה ומתחיל בקצה 1, חתוך בערך 2/3 דרך תפוח האדמה. חזור על אותו החתך מקצה 1 של תפוח האדמה לשנייה, מרווח הקיצוצים באופן אחיד. (הרעיון הוא ליצור מראה של מאוורר, ולכן לא חותכים את כל תפוח האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים קורט מלח ומבשלים עד שהם רכים. (אל תבשלו יתר על המידה. תפוחי האדמה צריכים להישאר מעט קשים, מכיוון שהם ימשיכו להתבשל במהלך הצלייה.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת סופגת כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מערבבים את הקמח והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערה וזורקים בזהירות עם תפוחי האדמה שכבר מולבנים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את תפוחי האדמה המקומחים על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד להזהבה, בערך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לסיום, גרפו את תפוחי האדמה בעזרת כף מחוררת על מגבת נייר סופגת ולנקז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר