מוסיפים חצי פטרוזיליה טחון וכל הדגים, עור הצדדים למעלה אם פילה, ואז להתחיל בעדינות מסתחרר סיר, מחזיק את שתי הידיות (זה עוזר לשתול את הרגליים בנפרד זה מזה) אז דגים נע לאט סביב קצה התחתון של הקפות סיר ושמן על זה. לבשל דגים, סיר מסתחרר, עד 1/2 אינץ התחתון של דגים הופך לבן, על 5 דקות. בזהירות להפוך דגים מעל ולהמשיך לבשל, סיר מסתחרר והוספת 1 או 2 כפות של מלאי כל דקה או שתיים, עד רוטב הוא emulsified ודגים הוא כמעט מבושל דרך, כ 10 דקות. (תוכל להשתמש על 1/2 גביע המניה.)