האק עם פטריות בר
Hake עם פטריות בר נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה בקלה פסיפיק, פטרוזיליה שטוחה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו האק עם פטריות בר, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו פטריות בר en Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמן, 1/2 גרידת כפית, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, ואז לזרוק עם דגים.
דג צלוי על מתלה של מחבת מטאטא 3 עד 4 אינץ ' מחום עד רק מבושל דרך, 8 עד 12 דקות.
בעוד מטאטאים דגים, חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קצף שוכך, ואז שום sauté 30 שניות.
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ו sauté עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מרק, מגרדים את כל חתיכות חומות, ואז מוסיפים פטרוזיליה, הנותרים 1/2 גרידת כפית, ונשארו 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה משולבת.
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. פטריות כפית מעל הוק.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.