קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי

האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי
גשו לסופר וקנו מוצרלה חלב פרה טרי, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי נפוליטני / המטבח הניסיוני של קארי, פאדג'נפוליטני וטיול למטבח הבדיקה דאנקן היינס, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להוסיף מים ללוש על מהירות נמוכה רק עד תערובת מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ללוש במהירות נמוכה במשך עשר דקות נוספות. התערובת צריכה לבוא יחד לתוך מסה מלוכדת שבקושי נדבקת לתחתית הקערה כפי שהוא kneads. בהתאם לסוג הקמח המשמש, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד 1/2 כוס קמח נוסף. אם הבצק נדבק בכבדות לתחתית הקערה, מוסיפים קמח 1 כף בכל פעם עם מיקסר פועל עד שהוא יוצר מסה שרק בקושי נדבק לקערה. מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את הבצק לשתי שקיות נעילה ברוכסן בגודל גלון, חותם, ומקרר לפחות 8 ועד 72 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין ואבק את החלק העליון בקמח נוסף. באמצעות מגרד ספסל, לחלק את הבצק לשש חתיכות אפילו, כשישה אונקיות כל אחד. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חתיכה לכדור מסודר על ידי איסוף הבצק כלפי הקרקעית. מעיל ארבעה מיכלים קטנים עם ספריי בישול שאינו מקל או שמן זית (קערות דגנים גדולות לעבוד נהדר עבור זה) ולהוסיף כדור בצק אחד לכל קערה. ריסוס קל של כדור בצק עם תרסיס בישול שאינו מקל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות (הבצק צריך להכפיל בערך בנפח).
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, לנקז עגבניות במסננת בסדר רשת לשבור אותם עם האצבעות שלך, לסחוט מיץ עודף מתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מעבירים את העגבניות לבלנדר עם כפית 1/2 מלח כשר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חותכים את המוצרלה לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים על צלחת על שכבה משולשת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מניחים שכבה משולשת נוספת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על גבי הגבינה ועורמים צלחת נוספת על גבי. אפשר למים העודפים להכתים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
להעביר 1 כדור בצק לקערה בינונית מלאה בקמח להעיף למעיל. הרם אותו בעדינות לטפוח את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להעביר אותו למשטח מקומח בעדינות למתוח אותו לתוך מעגל 10 אינץ', משאיר את הקצה החיצוני 1 אינץ מעט עבה יותר מהמרכז. הדרך הטובה ביותר לעשות את זה כדי להתחיל על ידי בעדינות מתיחה עם קצות האצבעות. הרם את הבצק מעט מתוח ומניח אותו על הפנים הפתוחות של יד שמאל. לזרוק אותו הלוך ושוב בין הידיים הפתוחות שלך, מסתובב אותו מעט עם כל לזרוק עד שהוא משתרע סביב 8 אינץ ' בקוטר. להחזיר אותו לפני השטח עבודה. עם יד שמאל שטוחה במרכז הסיבוב, השתמש ביד ימין כדי למתוח את קצה הבצק החוצה, מסתובב לפי הצורך עד שהוא אפילו 10 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
רוטב העגבניות שלכם, גבינה סחוטה, בצק פיצה, שמן זית, מלח כשר ועלי בזיליקום מוכנים וקרובים לצינור. מחממים את broiler גבוה ולסדר את המדף כך שאתה יכול רק בקושי להתאים 12 אינץ ' כבד תחתית תנור הוכחה ברזל יצוק או מחבת נירוסטה על גבי זה. מחבת אבק עם קמח, להקיש עודף, ולאחר מכן לחמם את המחבת על חום גבוה וחום עד עישון קל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מעבירים עיגול בצק אחד למחבת. זה אמור למלא את כל המשטח התחתון. עובד במהירות, להפיץ שתי כפות רוטב באופן שווה על הבצק, משאיר את הגבול החיצוני 1 אינץ ' unt-sauced. למעלה עם 1/6 של נתחי הגבינה. מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
טפטוף עם 1 כף שמן זית, ולפזר ארבעה עלים בזיליקום על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
15
העברת מחבת כדי broiler ו broil עד פיצה הוא נפוח ו חרוך כהה כתמים (זה יכול לקחת בכל מקום בין 1 1/2 ל 4 דקות, בהתאם לכוח של broiler שלך). להחזיר את המחבת אל הכיריים ומבשלים עד התחתון חרוך כהה כתמים, באמצעות מרית מתכת דקה להציץ לאחר כ 1 דקה (בהתאם למחבת אתה משתמש, אתה יכול לדלג על שלב זה אם הפיצה כבר חרוך).
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך ומגישים מיד. חזור על שלבים 4 ו -5 לאפות פיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®