קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי

האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי
גשו לסופר וקנו מוצרלה חלב פרה טרי, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי נפוליטני / המטבח הניסיוני של קארי, פאדג'נפוליטני וטיול למטבח הבדיקה דאנקן היינס, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להוסיף מים ללוש על מהירות נמוכה רק עד תערובת מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ללוש במהירות נמוכה במשך עשר דקות נוספות. התערובת צריכה לבוא יחד לתוך מסה מלוכדת שבקושי נדבקת לתחתית הקערה כפי שהוא kneads. בהתאם לסוג הקמח המשמש, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד 1/2 כוס קמח נוסף. אם הבצק נדבק בכבדות לתחתית הקערה, מוסיפים קמח 1 כף בכל פעם עם מיקסר פועל עד שהוא יוצר מסה שרק בקושי נדבק לקערה. מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את הבצק לשתי שקיות נעילה ברוכסן בגודל גלון, חותם, ומקרר לפחות 8 ועד 72 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין ואבק את החלק העליון בקמח נוסף. באמצעות מגרד ספסל, לחלק את הבצק לשש חתיכות אפילו, כשישה אונקיות כל אחד. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חתיכה לכדור מסודר על ידי איסוף הבצק כלפי הקרקעית. מעיל ארבעה מיכלים קטנים עם ספריי בישול שאינו מקל או שמן זית (קערות דגנים גדולות לעבוד נהדר עבור זה) ולהוסיף כדור בצק אחד לכל קערה. ריסוס קל של כדור בצק עם תרסיס בישול שאינו מקל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות (הבצק צריך להכפיל בערך בנפח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, לנקז עגבניות במסננת בסדר רשת לשבור אותם עם האצבעות שלך, לסחוט מיץ עודף מתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מעבירים את העגבניות לבלנדר עם כפית 1/2 מלח כשר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חותכים את המוצרלה לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים על צלחת על שכבה משולשת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מניחים שכבה משולשת נוספת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על גבי הגבינה ועורמים צלחת נוספת על גבי. אפשר למים העודפים להכתים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
להעביר 1 כדור בצק לקערה בינונית מלאה בקמח להעיף למעיל. הרם אותו בעדינות לטפוח את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
להעביר אותו למשטח מקומח בעדינות למתוח אותו לתוך מעגל 10 אינץ', משאיר את הקצה החיצוני 1 אינץ מעט עבה יותר מהמרכז. הדרך הטובה ביותר לעשות את זה כדי להתחיל על ידי בעדינות מתיחה עם קצות האצבעות. הרם את הבצק מעט מתוח ומניח אותו על הפנים הפתוחות של יד שמאל. לזרוק אותו הלוך ושוב בין הידיים הפתוחות שלך, מסתובב אותו מעט עם כל לזרוק עד שהוא משתרע סביב 8 אינץ ' בקוטר. להחזיר אותו לפני השטח עבודה. עם יד שמאל שטוחה במרכז הסיבוב, השתמש ביד ימין כדי למתוח את קצה הבצק החוצה, מסתובב לפי הצורך עד שהוא אפילו 10 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
רוטב העגבניות שלכם, גבינה סחוטה, בצק פיצה, שמן זית, מלח כשר ועלי בזיליקום מוכנים וקרובים לצינור. מחממים את broiler גבוה ולסדר את המדף כך שאתה יכול רק בקושי להתאים 12 אינץ ' כבד תחתית תנור הוכחה ברזל יצוק או מחבת נירוסטה על גבי זה. מחבת אבק עם קמח, להקיש עודף, ולאחר מכן לחמם את המחבת על חום גבוה וחום עד עישון קל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מעבירים עיגול בצק אחד למחבת. זה אמור למלא את כל המשטח התחתון. עובד במהירות, להפיץ שתי כפות רוטב באופן שווה על הבצק, משאיר את הגבול החיצוני 1 אינץ ' unt-sauced. למעלה עם 1/6 של נתחי הגבינה. מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
טפטוף עם 1 כף שמן זית, ולפזר ארבעה עלים בזיליקום על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
15
העברת מחבת כדי broiler ו broil עד פיצה הוא נפוח ו חרוך כהה כתמים (זה יכול לקחת בכל מקום בין 1 1/2 ל 4 דקות, בהתאם לכוח של broiler שלך). להחזיר את המחבת אל הכיריים ומבשלים עד התחתון חרוך כהה כתמים, באמצעות מרית מתכת דקה להציץ לאחר כ 1 דקה (בהתאם למחבת אתה משתמש, אתה יכול לדלג על שלב זה אם הפיצה כבר חרוך).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך ומגישים מיד. חזור על שלבים 4 ו -5 לאפות פיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)