האתגר העיקרי: סטייק חצאית טוסטדה עם שעועית שחורה וסלסת מנגו
האתגר העיקרי: סטייק חצאית טוסטדה עם שעועית שחורה וסלסה מנגו יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1441 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו דבש, מיץ לימון, סטייק חצאית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית במרינדה סלסה טאקו רך עם שעועית לבנה מטוגנת, שעועית שחורה בקריביים עם סלסת מנגו, ו סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו.
הוראות
1
לסטייק: בקערה רדודה גדולה או בתבנית אפייה מקציפים יחד את רוטב הסויה, שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, הבצל, הבנרו והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
צ ' ילי Habanero
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אנט קברנה סוביניון מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון מרלו
צבע אודם מלא. דומדמניות שחורות מורכבות, ניחוח אוכמניות עם מגע של סגול ורמזים של פלפל אדום, וניל ועשבי תיבול. תחושת פה חלקה ועגולה; כרית הטאניק הרכה מפנה את מקומה לחיך טעים המשחרר ניחוחות נעימים של צלי דבש. החומציות המאוזנת תבטיח שיפור בבקבוק בחמש השנים הקרובות.