המתכון בוריטו האהוב של מדונה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם מיונז טופו, טורטיות, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בוריטו דה פולו (בוריטו עוף), בוריטו ארוחת בוקר של מקדונלדס-בוריטו ארוחת בוקר מפורסם אתה יכול לעשות את זה בבית, ו אננס דאק Bulgogi בוריטו (קוריאני אננס פיקנטי BBQ עוף בוריטו).
הוראות
1
מניחים עדשים במחבת מעל חום בינוני-נמוך עם מספיק מים כדי לכסות את התחתית, וחמים לאט, ערבוב כל הזמן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים שמן שומשום על חום בינוני במחבת נפרדת. גזר מטובל, שעועית ירוקה, ומלח ים במשך 2-3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
כוס אדמה קפוא, מופשר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.