הברים הספרדיים של דונה
הברים הספרדיים של דונה עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך סודה לשתיה, ציפורן טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דונה היי, הלזניה של דונה, ו דונה לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד אור ורך. מנפים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, זנגביל וסודה לשתייה.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב החמאה והחומץ.
מערבבים היטב עם מיקסר חשמלי במשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות או עד קוקי מרגיש מוצק.
לאחר הקירור, לחתוך עוגייה לתוך 2 ברים אינץ'.
מגלגלים כל בר בסוכר ומאחסנים בקופסאות מכוסות. זה אחד ממתכוני עוגיות חג המולד האהובים עליי. תהנו!!