הג'מבליה של ג'ואן
המתכון Jambalaya של ג'ואן יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . במנה עיקרית זו יש 656 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך תערובת תיבול ירקות, cajun תיבול, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. נסו תבשיל אנצ'ילדה של ג' ואן., Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים תערובת תיבול ירקות לטפטופים חמים בתנור ההולנדי, ומטגנים 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים מרק, הבא 5 מרכיבים, נקניק, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 18 עד 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג. למעלה עם בצל ירוק, ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול של מקנזי תערובת ירקות קפואים ועגבניות צלויות של האנט עם שום.