הגבינה הטובה ביותר אי פעם!
צריך צמחוני הר ד ' אובר? הגבינה הטובה ביותר אי פעם! יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 15 מנות עם 413 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, מלח מתובל, חלב מתאדה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 40 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. מתכונים דומים: המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות.
מסננים; יוצקים מקרוני לתוך המנה מוכנה.
מקציפים ביצים, שמנת חמוצה, מלח מתובל ופלפל שחור לתערובת חלקה; מערבבים גבינת צ 'דר וגבינת צ' דר-מונטריי ג ' ק לתערובת עד לאיחוד יסודי.
יוצקים מעל מקרוני ומערבבים היטב. תבשיל עליון עם חתיכות קרועות של גבינה מעובדת.
מזלפים חמאה מומסת מעל קדירה, במיוחד לאורך הצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ-30 דקות.