הגולאש של בובי
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל מזרח אירופאי. נסו להכין את הגולאש של בובי בבית. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -63 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 612 קלוריות . 95 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, פלפל, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 93% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו הגולאש של בובי , הגולאש של בובי , והגולש של בובי .
הוראות
בתנור הולנדי מטגנים את בשר הבקר הטחון והודו הטחון על אש בינונית-גבוהה, עד שלא נשאר ורוד. לשבור בשר בזמן ההקפצה; מורידים כף כל שומן.
מוסיפים את הבצלים לסיר ומטגנים עד שהם רכים כ-5 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, יחד עם רוטב העגבניות, העגבניות, השום, התיבול האיטלקי, עלי הדפנה, רוטב הסויה, תבלין הבית ומלח מתובל. מערבבים היטב.
מניחים מכסה על הסיר ומניחים לזה להתבשל במשך 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את מקרוני המרפק, מערבבים היטב, מחזירים את המכסה לסיר ומבשלים כ-20 דקות. מכבים את האש, מסירים את עלי הדפנה ומניחים לתערובת לשבת עוד כ-30 דקות לפני ההגשה.
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: שיראז, Rioja, Zweigelt
גולאש עובד ממש טוב עם שיראז, ריוחה וצווייגלט. אמנם יין אדום הונגרי יתאים, אבל המלצנו על כמה יינות אדומים שקל יותר למצוא שיעבדו יפה. אתה יכול לנסות את ג'ייקוב'ס קריק שתי ארצות שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![נחל יעקב שתי ארצות שיראז]()
נחל יעקב שתי ארצות שיראז
שיראז שתי המדינות הוא סגול עמוק עם ניחוחות של שזיפים בשלים ופטל שחור עם רמז לשזיפים מיובשים ופירות יבשים. שיראז בעל גוף מלא ומלא טעם מציג פירות יער אדומים בשלים וסיומת ממושכת ונדיבה.