קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

הגרסה שלי של ידידי ג'ון פולנית מוקפץ ומדבקות סיר Pierogis עם עשבי תיבול ושמנת חמוצה

הגרסה שלי של ידידי ג'ון פולנית מוקפץ ומדבקות סיר Pierogis עם עשבי תיבול ושמנת חמוצה
הגרסה שלי של חבר שלי ג'ון פולנית מוקפץ ומדבקות סיר Pierogis עם עשבי תיבול ושמנת חמוצה יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח ופלפל, שמיר, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo), תפוחי אדמה וגבינה Pierogis עם שמנת חמוצה, פטריות ושום, ו כרוב שמנת חמוצה פולני.

הוראות

1
מכסים את החלק התחתון של מחבת עם חמאה רכה. סדר pierogis במחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הוסף 1 כוס מים למחבת. מכסים את המחבת ומניחים מעל חום בינוני גבוה. קוק מכוסה 8 דקות, להסיר את המכסה ולבשל כל נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני. נקניק חום ולהסיר מחבת. מכסים נקניק מעושן בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מסננים שומן ומוסיפים 1 כף שמן צמחי 1 חמאה כף. להעלות חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חמאהחמאה
5
מוסיפים בצל למחבת ו לטגן במשך כמה דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף כרוב קצוץ בקבוצות כפי שהוא נבול לתוך המחבת. כאשר כרוב הוא נבול, להוסיף כרוב כבוש. מערבבים ומטגנים העונה עם חרדל, פפריקה, מלח ופלפל. תחזיר את הנקניק לפן. לזרוק לשלב ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרוב כבושכרוב כבוש
נקניקייהנקניקייה
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
תן pierogis " מקל " וחום בחמאה כנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
הסר pierogis פריך מחום לצלחת.
9
מערבבים יחד את עשבי תיבול קצוצים ושמנת חמוצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עשבי תיבולעשבי תיבול
10
מגישים עם pierogis.

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה רכהחמאה רכה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית קצוצהעירית קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמיר טרי קצוץ או 2 כפיות יבשים עלי שמירשמיר טרי קצוץ או 2 כפיות יבשים עלי שמיר1אוראו ממולאים כפוליםחרדל טחון או 2 כפות מוכן חרדל חום חריףחרדל טחון או 2 כפות מוכן חרדל חום חריף680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב, גזוז וקצוץ גסכרוב, גזוז וקצוץ גס680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.kielbasa, לחתוך פרוסות גדולות בזוויתkielbasa, לחתוך פרוסות גדולות בזווית1קומץעלי פטרוזיליה, קצוציםעלי פטרוזיליה, קצוצים1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, לרבעים ופרוסבצל אדום, לרבעים ופרוס4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב כבוש, מנוקזכרוב כבוש, מנוקז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מתוקה, 1/3 כף מלאפפריקה מתוקה, 1/3 כף מלא12 כפיות אבקת שוםשמן צמחי, 1 סיבוב של המחבתשמן צמחי, 1 סיבוב של המחבת1חבילהpierogis קפוא , כופתאות מלאות תפוחי אדמה - כל מותג או מגווןpierogis קפוא , כופתאות מלאות תפוחי אדמה - כל מותג או מגוון

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות דוד & נדיה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.