קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

הדר-חזיר מזוגג עם פארו

הדר-חזיר מזוגג עם פארו
הדר-חזיר מזוגג עם פארו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם נבטי בריסל, מיץ ליים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו בטן חזיר מזוגגת הדרים, חזה חזיר צלוי מזוגג הדרים, ו סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורפי עם פארו ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל האדום; מבשלים תוך ערבוב עד להזהבה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
4
מוסיפים את הפארו, 2 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים עד שהפארו פשוט רך, 25 דקות. מערבבים פנימה את נבטי הבריסל ומבשלים עד שהם רכים, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פארו.פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מערבבים את מיצי הליים והתפוזים עם הדבש. מתבלים את החזיר בכמון, פפריקה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת גדולה ללא מקל על אש בינונית - גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את החזיר והתפוזים; מבשלים, הופכים את החזיר, עד להשחמה, 5 דקות. הפוך את טריזי התפוז; מוסיפים את תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
מעבירים את המחבת לתנור; אופים עד שמדחום המוחדר לחזיר רושם 145 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
נותנים לנוח 5 דקות, ואז פורסים ומזלפים עם מיצי התבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים עם התפוזים והפארו; למעלה עם זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פארו.פארו.
11
צילום: ג ' סטין ווקר