הדר-חזיר מזוגג עם פארו
הדר-חזיר מזוגג עם פארו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם נבטי בריסל, מיץ ליים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו בטן חזיר מזוגגת הדרים, חזה חזיר צלוי מזוגג הדרים, ו סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורפי עם פארו ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל האדום; מבשלים תוך ערבוב עד להזהבה, 5 דקות.
מוסיפים את הפארו, 2 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים עד שהפארו פשוט רך, 25 דקות. מערבבים פנימה את נבטי הבריסל ומבשלים עד שהם רכים, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את מיצי הליים והתפוזים עם הדבש. מתבלים את החזיר בכמון, פפריקה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת גדולה ללא מקל על אש בינונית - גבוהה.
מוסיפים את החזיר והתפוזים; מבשלים, הופכים את החזיר, עד להשחמה, 5 דקות. הפוך את טריזי התפוז; מוסיפים את תערובת המיץ.
מעבירים את המחבת לתנור; אופים עד שמדחום המוחדר לחזיר רושם 145 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות.
נותנים לנוח 5 דקות, ואז פורסים ומזלפים עם מיצי התבנית.
מגישים עם התפוזים והפארו; למעלה עם זרעי רימון.