זקוקים למזנון ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי ? סרדינים מבושלים הדרים עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupa יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 399 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלוס, עלי סלרי, עלי פטרוזיליה וסרדינים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 שעות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . סרדינים ממולאים | Sarde a Beccafico , Sarde En Saor (סרדינים בסגנון ונציאני) ולחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את הסוכר בתבשיל רדוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים כל פילה סרדינים בקערה וזורקים פנימה קלות את הסוכר. טפחו את העודפים, זרקו את הסוכר ופעלו באותו אופן עם המלח. זורקים את עודפי המלח, מניחים את הפילטים בשכבה אחת בתבשיל, מכסים היטב ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוציאים מהתבשיל, ושוטפים את המלח מהפילטים. מניחים על צלחת מרופדת במגבות נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בתבשיל רדוד מערבבים את מיצי ההדרים והקליפות.
5
מניחים את הפילטים בתבשיל, מוודאים שכל פילה מכוסה לחלוטין במיץ. מכסים ומקררים למשך יומיים, מערבבים מדי פעם כדי לשמור על לחות הפילטים ולהוסיף עוד נוזלים במידת הצורך, תוך שמירה על היחס של 1:2:1 בין ליים לתפוז לאשכולית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מוציאים את הפילטים מאמבט ההדרים וזורקים את הנוזל.
7
מטפטפים את הפילטים ב-1/4 כוס שמן זית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מביאים 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
9
מניחים את הבולגר בסיר בינוני עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
יוצקים את המים הרותחים על הבולגר ומכסים מיד במכסה. לאחר 5 דקות, מסירים את המכסה ומנפים את הבולגר במזלג, בודקים אותו כדי לוודא שהוא רך ולעיס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
11
מוציאים למגש ופורסים בשכבה דקה לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
כשהבולגר התקרר, מניחים אותו בקערה גדולה ומערבבים עם 2 כפות מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
להרכבת המנה, מניחים תלולית מהבולגר באמצע כל אחת מ-6 צלחות ארוחת ערב צוננות. חוצים 2 פילה סרדינים על כל תלולית בולגר, מעליהם חופן קטן מהסלט ומגישים מיד.