קושימומחה
מוכן ב46 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

הדרים סרדינים עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupa

הדרים סרדינים עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupa
זקוקים למזנון ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי ? סרדינים מבושלים הדרים עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupa יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 399 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלוס, עלי סלרי, עלי פטרוזיליה וסרדינים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 שעות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . סרדינים ממולאים | Sarde a Beccafico , Sarde En Saor (סרדינים בסגנון ונציאני) ולחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הסוכר בתבשיל רדוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מניחים כל פילה סרדינים בקערה וזורקים פנימה קלות את הסוכר. טפחו את העודפים, זרקו את הסוכר ופעלו באותו אופן עם המלח. זורקים את עודפי המלח, מניחים את הפילטים בשכבה אחת בתבשיל, מכסים היטב ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוציאים מהתבשיל, ושוטפים את המלח מהפילטים. מניחים על צלחת מרופדת במגבות נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בתבשיל רדוד מערבבים את מיצי ההדרים והקליפות.
5
מניחים את הפילטים בתבשיל, מוודאים שכל פילה מכוסה לחלוטין במיץ. מכסים ומקררים למשך יומיים, מערבבים מדי פעם כדי לשמור על לחות הפילטים ולהוסיף עוד נוזלים במידת הצורך, תוך שמירה על היחס של 1:2:1 בין ליים לתפוז לאשכולית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מוציאים את הפילטים מאמבט ההדרים וזורקים את הנוזל.
7
מטפטפים את הפילטים ב-1/4 כוס שמן זית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מביאים 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מניחים את הבולגר בסיר בינוני עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
יוצקים את המים הרותחים על הבולגר ומכסים מיד במכסה. לאחר 5 דקות, מסירים את המכסה ומנפים את הבולגר במזלג, בודקים אותו כדי לוודא שהוא רך ולעיס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מוציאים למגש ופורסים בשכבה דקה לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
כשהבולגר התקרר, מניחים אותו בקערה גדולה ומערבבים עם 2 כפות מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מניחים את העלים, עשבי התיבול והכפכפים בקערה נפרדת ומערבבים עם יתרת שמן הזית ומיץ הלימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
להרכבת המנה, מניחים תלולית מהבולגר באמצע כל אחת מ-6 צלחות ארוחת ערב צוננות. חוצים 2 פילה סרדינים על כל תלולית בולגר, מעליהם חופן קטן מהסלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים