המתכון של סרדינים מבושלים הדרים עם חיטה סדוקה: ניתן להכין סרד אלה לופה תוך כ-46 שעות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 399 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.5 למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלוס, מלח כשר, קצח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטרי . זה עובד היטב בתור מזנון די זול. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סרדינים ממולאים | Sarde a Beccafico , Sarde En Saor (סרדינים בסגנון ונציאני) , ולחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה .
הוראות
1
מניחים את הסוכר בתבשיל רדוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מניחים כל פילה סרדינים בקערה וזורקים פנימה קלות את הסוכר. טפחו את העודפים, זרקו את הסוכר ופעלו באותו אופן עם המלח. זורקים את עודפי המלח, מניחים את הפילטים בשכבה אחת בתבשיל, מכסים היטב ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוציאים מהתבשיל, ושוטפים את המלח מהפילטים. מניחים על צלחת מרופדת במגבות נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
4
בתבשיל רדוד מערבבים את מיצי ההדרים והקליפות.
5
מניחים את הפילטים בתבשיל, מוודאים שכל פילה מכוסה לחלוטין במיץ. מכסים ומקררים למשך יומיים, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על לחות הפילטים ולהוסיף עוד נוזלים במידת הצורך, תוך שמירה על היחס של 1:2:1 בין ליים לתפוז לאשכולית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מוציאים את הפילטים מאמבט ההדרים וזורקים את הנוזל.
7
מטפטפים את הפילטים ב-1/4 כוס שמן זית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
8
מביאים 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
9
מניחים את הבולגר בסיר בינוני עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
יוצקים את המים הרותחים על הבולגר ומכסים מיד במכסה. לאחר 5 דקות, מסירים את המכסה ומנפים את הבולגר במזלג, בודקים אותו כדי לוודא שהוא רך ולעיס.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
11
מוציאים למגש ופורסים בשכבה דקה לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
12
כשהבולגר התקרר, מניחים אותו בקערה גדולה ומערבבים עם 2 כפות מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מניחים את העלים, עשבי התיבול והכפכפים בקערה נפרדת ומערבבים עם יתרת שמן הזית ומיץ הלימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להרכבת המנה, מניחים תלולית מהבולגר באמצע כל אחת מ-6 צלחות ארוחת ערב צוננות. חוצים 2 פילה סרדינים על כל תלולית בולגר, מעליהם חופן קטן מהסלט ומגישים מיד.