קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

הודו באפלו מטוגן בשמן עמוק

הודו באפלו מטוגן בשמן עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מטוגן בשמן עמוק כל באפלו טורקיה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 13408 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 1479 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב גבינה, סלרי, רוטב חריף של פרנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק, ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את טורקיה על אסדת טיגון על פי הוראות היצרן עם רגליים הפונות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הוסף לכלי הטיגון הריק.
3
הוסף שמן עד טורקיה הוא בקושי שקוע.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
הסר את טורקיה, לאפשר עודף שמן לטפטף בחזרה לתוך הסיר, ולהעביר גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
Ignite טורקיה טיגון ושמן חום ל 177°. לכבות את הגז לחלוטין לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן חם (תהליך צריך לקחת לפחות 1 1/2 דקות). כאשר טורקיה שקועה לחלוטין, להצית מחדש את טורקיה טיגון ולהתאים להבה כדי לשמור על יציבות 325 עד 350 ° F. פריי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הכי מגניב של רישומי חזה145, 27 עד 25 דקות. אפשר לשמן עודף לטפטף בחזרה לסיר, להעביר את טורקיה למגש אלומיניום חד פעמי נקי או גיליון אפייה מעוטר, מתבלים במלח ופלפל, ומאפשרים לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בינתיים, להכין רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
מחממים את פרנק ואת החמאה בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה, מטילים מדי פעם עד שהחמאה נמסה במלואה והרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
לאחר שתרנגול ההודו נח, מצקת חצי רוטב חריף באופן שווה על כל משטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
העברה למגש.
10
יוצקים רוטב עודף מ תבנית אפייה בחזרה על טורקיה. לגלף הודו ומגישים מיד עם סלרי, עובר רוטב חריף נוסף רוטב גבינה כחולה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ