הודו באפלו מטוגן בשמן עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מטוגן בשמן עמוק כל באפלו טורקיה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 13408 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 1479 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב גבינה, סלרי, רוטב חריף של פרנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק, ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את טורקיה על אסדת טיגון על פי הוראות היצרן עם רגליים הפונות כלפי מטה.
הוסף שמן עד טורקיה הוא בקושי שקוע.
הסר את טורקיה, לאפשר עודף שמן לטפטף בחזרה לתוך הסיר, ולהעביר גיליון אפייה rimmed.
Ignite טורקיה טיגון ושמן חום ל 177°. לכבות את הגז לחלוטין לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן חם (תהליך צריך לקחת לפחות 1 1/2 דקות). כאשר טורקיה שקועה לחלוטין, להצית מחדש את טורקיה טיגון ולהתאים להבה כדי לשמור על יציבות 325 עד 350 ° F. פריי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הכי מגניב של רישומי חזה145, 27 עד 25 דקות. אפשר לשמן עודף לטפטף בחזרה לסיר, להעביר את טורקיה למגש אלומיניום חד פעמי נקי או גיליון אפייה מעוטר, מתבלים במלח ופלפל, ומאפשרים לנוח לפחות 10 דקות.
בינתיים, להכין רוטב חריף.
מחממים את פרנק ואת החמאה בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה, מטילים מדי פעם עד שהחמאה נמסה במלואה והרוטב חם.
לאחר שתרנגול ההודו נח, מצקת חצי רוטב חריף באופן שווה על כל משטח.
יוצקים רוטב עודף מ תבנית אפייה בחזרה על טורקיה. לגלף הודו ומגישים מיד עם סלרי, עובר רוטב חריף נוסף רוטב גבינה כחולה ליד השולחן.