הודו בסיר
אם יש לכם מיץ תפוחים, חזה הודו, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו סיר אחד הודו צ'ילי מק + וידאו, פוט הודו פוט פסטה טאקו פסטת, ו סיר חרס צ'ילי הודו ידידותי לילדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את עור טורקיה בצד למעלה 5 qt. בישול איטי.
מערבבים את רוטב החמוציות, סוכר, מיץ תפוחים, חומץ, שום, חרדל, קינמון, ציפורן ו allspice; לשפוך על טורקיה. מכסים ומבשלים נמוך במשך 5-6 שעות או עד מדחום בשר קורא 170°.
הסר טורקיה ללוח חיתוך; להתחמם. מסננים מיצי בישול. בסיר, לשלב קמח ומים עד חלקה; בהדרגה לערבב מיצים מתוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים ברוטב בראונינג אם תרצה.