הודו ברביקיו
הודו ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 617 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם סירופ מייפל, שיני שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 68%. מתכונים דומים: הודו ברביקיו, הודו ברביקיו על לחמניות, ו הודו מלוח וברביקיו.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום ב 1/4 כוס שמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקטשופ, המים, הסירופ, החומץ, המולסה, החרדל, רוטב ווסטרשייר, זרעי סלרי, פתיתי פלפל, 1 כפית פלפל וג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות או עד להסמכה קלה. מניחים בצד 1-1 / 2 כוסות להגשה.
הסר טפלי עוף מהודו (מחק או שמור לשימוש אחר). בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד. משפשפים את השמן שנותר על עור הודו.
מפזרים מלח ופלפל שנותר על הודו ובתוך חלל.
מניחים תרנגול הודו מעל מחבת טפטוף; גריל, מכוסה, על חום בינוני עקיף במשך שעה 1.
מברישים במעט מתערובת הרוטב. גריל 1-1 / 2 עד 2 שעות ארוכות יותר או עד שמד חום בשר קורא 180 זָהוּר, צולה לעתים קרובות עם הרוטב שנותר. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.