הודו ומרק שעועית שחורה
מרק הודו ושעועית שחורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 295 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך בייקון, אבקת צ'ילי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו איטי בישול שחור שעועית מרק עם טורקיה, עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, ו אנצ'ילדות שעועית שחורה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר נירוסטה גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיף את הבצל לסיר ומבשל, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים באבקת הצ ' ילי, קקאו, רוטב טבסקו, אורגנו, מלח, פלפל, עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את השעועית השחורה והודו לסיר. מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים בתרד ובייקון. לבשל עד התרד רק wilts, על 1 דקה.
וריאציות: השתמש הודו מעושן במקום רגיל. : תחליף 1 2/3 כוסות סחוט ושטוף כליות, פינטו, או שעועית קנליני עבור שעועית שחורה.
המלצת יין: אתה צריך יין אדום חזק עם שפע של חריפות טעם פירות כדי לעמוד בפני מרק זה חזק. זה מתאר zinfandel ל-T, כך לנסות אחד כאן.