הודו זיגוג סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Cider מזוגג. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1025 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 27 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, טימין, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו הודו עם זיגוג סיידר, הודו עם זיגוג סיידר, ו תרנגול הודו מזוגג וסיידר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול עם מכסה גדול מספיק כדי להתאים את טורקיה, להוסיף את כל אבל 2 סיידר תפוחים כוסות ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את המלח, 3 גבעולים של טימין, 3 גבעולים רוזמרין ומערבבים להמיס את המלח.
הסר מהחום, להוסיף 5 כוסות קרח, 6 כוסות מים ומערבבים.
שים את ההודו בסיר עם המלח והחזק אותו כך שהחלל מתמלא במי מלח. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין במי מלח, להוסיף עוד 2 עד 3 כוסות מים לסיר עד מכוסה. מכסים את הסיר במכסה ומקררים בין לילה או עד 24 שעות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. סדר את זה, צד השד למעלה, במחבת צלייה. תדחפי את הקורנית הנותרת ואת חבורת המרווה לתוך חלל הבטן ותכניסי את הכנפיים חזרה מתחת לתחתית השד. לקשור את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
בקערה קטנה לשלב את שמן קנולה, תיבול עוף ופלפל.
מברישים את טורקיה בנדיבות עד מצופה לחלוטין. מכניסים לתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 2 1/2 עד 3 שעות. כ -30 דקות לפני ההודו נעשה, למרוח בנדיבות את הציפור עם זיגוג סיידר. Baste עם זיגוג הנותרים 2 יותר פעמים במרווחים של 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.
בסיר קטן לשלב את שמורות 2 כוסות סיידר תפוחים ו 1/4 כוס סוכר חום. מבשלים עד מופחת על 1/2 כוס.