קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות33
מגזין

הודו חג ההודיה עם בשר איטלקי מלית

הודו חג ההודיה עם בשר איטלקי מלית
הודו חג ההודיה עם בשר איטלקי מלית דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון זה של Allrecipes יש 17 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן טרי, פטריות, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. נסו בדיוק כמו קציץ הודו לחג ההודיה., שחרר-Yer-חגורה הודו מלית חג ההודיה, ו יום לאחר חג ההודיה מלית תבשיל ארוחת בוקר טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הבשר הטחון למחבת, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד משחימים ומתפוררים, לשבור אותו לחתיכות כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
שמן ניקוז.
4
מניחים את הבשר הטחון לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
קרע את הלחם לחתיכות מחוספסות, והניח לתוך קערה; להשרות לחם במים עד לחלח, ולסחוט את המים מתוך הלחם. פורר את הלחם הרטוב לתוך הקערה עם בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את הבצל, סלרי, פטריות, 4 שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פרמזן וביצה עד לשלב ביסודיות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יש לשטוף את ההודו, להתייבש עם מגבות נייר. בעדינות את ההודו עם תערובת בשר טחון, ומניחים למחבת צלייה עם מכסה. לשפשף את טורקיה עם שמן זית, לסחוט לימונים על טורקיה, ומפזרים 2 שיני שום יותר, אבקת השום, ועוד מלח ופלפל שחור על הציפור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
צלי את תרנגול ההודו שנחשף בתנור שחומם מראש עד שהעור מושח, כ-45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות C (175 מעלות C), ולכסות את טורקיה עם המכסה. המשך צלייה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא 180 מעלות F( 80 מעלות C), על 5 שעות נוספות. למרוח מדי פעם. אם החלק התחתון של המחבת הצלייה נראה יבש, יוצקים במים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.