הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה)
המתכון טורקיה Tonnato (הודו קר איטלקי ברוטב טונה) מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1342 קלוריות, 177 גרם של חלבון ו67 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, צלפים כבושים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו הודו טונאטו (הודו עם רוטב טונה), קציצות הודו עם פרושוטו ורוטב צלפים, ו הודו Tonnato (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את ההודו, לשים הכל לתוך מחבת גדולה להתכרבל סטייקים טורקיה ביניהם.מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דקות, הופכים פעם או פעמיים על אש נמוכה. אפשר להתקרר לחלוטין במרק ולקרר עד מוכן להרכיב (עדיין במרק) זה יכול להיעשות ביום before.No יותר מ 2 שעות לפני שאתה רוצה לשרת אותו, לקחת את טורקיה מתוך מרק יבש לטפוח על מגבות נייר, מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה ולהשליך את הירקות ועשבי תיבול.מסדרים את תרנגול ההודו היבש על מגש הגשה בצורה מסודרת מעט חופפת.הפוך את הרוטב (יכול להיעשות גם יום לפני) על ידי לשים הכל בבלנדר או מעבד מזון מלבד מרק. מערבבים היטב ולאט לאט מוסיפים את המרק עד שהרוטב הוא עקביות של שמנת שפיכה עבה.יוצקים בצורה מסודרת את טורקיה ומקשטים עם צלפים ופטרוזיליה זיתים ומקררים עד מוכן לשרת לא יותר מ 2 שעות.מעולה.