קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה)

הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה)
המתכון טורקיה Tonnato (הודו קר איטלקי ברוטב טונה) מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1342 קלוריות, 177 גרם של חלבון ו67 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, צלפים כבושים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו הודו טונאטו (הודו עם רוטב טונה), קציצות הודו עם פרושוטו ורוטב צלפים, ו הודו Tonnato (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל את ההודו, לשים הכל לתוך מחבת גדולה להתכרבל סטייקים טורקיה ביניהם.מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דקות, הופכים פעם או פעמיים על אש נמוכה. אפשר להתקרר לחלוטין במרק ולקרר עד מוכן להרכיב (עדיין במרק) זה יכול להיעשות ביום before.No יותר מ 2 שעות לפני שאתה רוצה לשרת אותו, לקחת את טורקיה מתוך מרק יבש לטפוח על מגבות נייר, מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה ולהשליך את הירקות ועשבי תיבול.מסדרים את תרנגול ההודו היבש על מגש הגשה בצורה מסודרת מעט חופפת.הפוך את הרוטב (יכול להיעשות גם יום לפני) על ידי לשים הכל בבלנדר או מעבד מזון מלבד מרק. מערבבים היטב ולאט לאט מוסיפים את המרק עד שהרוטב הוא עקביות של שמנת שפיכה עבה.יוצקים בצורה מסודרת את טורקיה ומקשטים עם צלפים ופטרוזיליה זיתים ומקררים עד מוכן לשרת לא יותר מ 2 שעות.מעולה.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.