הודו טנדורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה טנדורי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם מיץ ליים, יוגורט חלב מלא, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו שיפודי הודו מתובלים בטנדורי, בישול איטי טנדורי מרק טורקיה, ו טנדורי aloo או aloo tikka, איך לעשות טנדורי aloo (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט תבלינים במחבת על חום בינוני, מתערבל לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 דקות.
בואו מגניב. עבודה בקבוצות, טוחנים תערובת דק בטחנת תבלינים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
טוסט תבלינים במחבת על חום בינוני, מתערבל לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 דקות.
בואו מגניב. עבודה בקבוצות, טוחנים תערובת דק בטחנת תבלינים. לנפות דרך מסננת בינונית לתוך קערה קטנה; מערבבים לשלב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
לייבש את תרנגול ההודו עם מגבות נייר. לשפשף בפנים ובחוץ עם מלח; להעביר שקית קלייה. דברים טורקיה עם תרמילי הל וזרעי כמון, אז בצל, סלרי, ושום.
יוצקים מרינדה לתוך שקית צלייה. למרוח בכל רחבי טורקיה. לקשור שקית ולסדר טורקיה, השד בצד למטה, במחבת קלייה כבדה גדולה. מקררים בין לילה.
תן טורקיה לעמוד בשקית בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. הפוך את החזה למעלה. צור חורי אדים בשקית אם נדרש על ידי הוראות היצרן.
מחממים תנור ל 204°. הודו צלוי במשך 30 דקות. להפחית את החום ל350. צלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (שקית ניקוב עם מדחום) רושמים 160, על 1 1/2 שעות יותר.
חותכים את החלק העליון של התיק פתוח, להיות זהיר של קיטור ומיצים, ולמשוך בחזרה מעל טורקיה. הודו צלוי עד השד הוא השחמה עמוקה אבל לא נשרף מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 74°, 15-30 דקות יותר.
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
בינתיים, מסננים מיצים לסיר גדול. שומן כפית מפני השטח. מבשלים מעל חום בינוני עד רוטב מצטמצם 3 1/2 כוסות, על 20 דקות.