תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה טנדורי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם מיץ ליים, יוגורט חלב מלא, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו שיפודי הודו מתובלים בטנדורי, בישול איטי טנדורי מרק טורקיה, ו טנדורי aloo או aloo tikka, איך לעשות טנדורי aloo (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט תבלינים במחבת על חום בינוני, מתערבל לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
בואו מגניב. עבודה בקבוצות, טוחנים תערובת דק בטחנת תבלינים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
1
טוסט תבלינים במחבת על חום בינוני, מתערבל לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
בואו מגניב. עבודה בקבוצות, טוחנים תערובת דק בטחנת תבלינים. לנפות דרך מסננת בינונית לתוך קערה קטנה; מערבבים לשלב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לייבש את תרנגול ההודו עם מגבות נייר. לשפשף בפנים ובחוץ עם מלח; להעביר שקית קלייה. דברים טורקיה עם תרמילי הל וזרעי כמון, אז בצל, סלרי, ושום.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1
טהור כל החומרים בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים מרינדה לתוך שקית צלייה. למרוח בכל רחבי טורקיה. לקשור שקית ולסדר טורקיה, השד בצד למטה, במחבת קלייה כבדה גדולה. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
תן טורקיה לעמוד בשקית בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. הפוך את החזה למעלה. צור חורי אדים בשקית אם נדרש על ידי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים תנור ל 204°. הודו צלוי במשך 30 דקות. להפחית את החום ל350. צלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (שקית ניקוב עם מדחום) רושמים 160, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים את החלק העליון של התיק פתוח, להיות זהיר של קיטור ומיצים, ולמשוך בחזרה מעל טורקיה. הודו צלוי עד השד הוא השחמה עמוקה אבל לא נשרף מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 74°, 15-30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
6
העברה למגש.
7
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
8
בינתיים, מסננים מיצים לסיר גדול. שומן כפית מפני השטח. מבשלים מעל חום בינוני עד רוטב מצטמצם 3 1/2 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
תחתכי הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק