הודו כפרי ועוגת ירקות
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1472 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שום, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 101 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק ירקות כפרי, פאי פילו ירקות כפרי, ו טארט ירקות כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 204°.
חום 1 כף שמן זית במחבת sauté גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל .לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים אבל לא השחמה, על 6 דקות בסך הכל.
חום שנותר כף שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את טורקיה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהמחבת יבשה והודו מתחיל להשחים, כ-8 דקות.
מוסיפים את הפטריות הגולמיות ומחזירים ירקות למחבת את הירקות המבושלים. מערבבים את הקמח כדי מעיל הכל במחבת.
מוסיף את היין הלבן, ציר עוף, רוטב ווסטרשייר, ותימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 5 דקות.
העברה לתבשיל שפשוט מתאים לו, על 1 1/2 ליטרים.
מברשת את הצדדים של המנה עם חלב, לעטוף את הבצק בחוזקה על פני, לחיצה בעדינות לתוך הצדדים חלבה (זה יעזור מקל מאפה).
חותכים חריץ עבור האדים לברוח במרכז המאפה, ולאחר מכן לצחצח את כל המאפה קלות עם חלב.
מניחים את העוגה על צלחת אפייה מעוטרת כדי לתפוס כל נשפך, ואופים עד המאפה הוא נפוח וזהוב, 20 עד 25 דקות.