הודו כתום-בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה תפוז-בורבון. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. אם יש לכם מלח, קמח, דבשה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אורנג'בורבון קרוק סיר חזה הודו, עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, ו דם כתום ובורבון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להשליך. יש לשטוף את טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש.
מערבבים מיץ תפוזים, מים, בורבון 1/2 כוס, ומולסה בשקית פלסטיק 2-גלון כבדה חובה zip-top; להוסיף טורקיה. חותם ומרינדה במקרר 4 עד 24 שעות, הופך את התיק מדי פעם.
הסר טורקיה מהשקית, הזמנת מרינדה.
לקשור את הקצוות של הרגליים עם חבל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולתחוב תחת ציפור.
מפזרים 1/2 כפית מלח לתוך חלל הגוף. למלא חורים בתפוזים.
מניחים הודו על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול או על מתלה להגדיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 350 במשך 3 שעות או עד רשם מדחום 18
(לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)
הסר טורקיה מהתנור. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף; תנו לעמוד לפחות 10 דקות לפני גילוף. תשליך תפוזים.
יוצקים מרינדה שמורה לסיר; מביאים לרתיחה. קצף דל שומן מתערובת עם כפית מחוררת; להשליך. להפחית את החום בינוני; לבשל עד מופחת 3 1/2 כוסות (כ 15 דקות).
מערבבים 1/4 כוס ויסקי וקמח בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים למרינדה מופחתת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1/4 כפית מלח.
מקשטים עם פרוסות תפוז ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
הערה: כדי להחליף חזה הודו 5 פאונד עבור תרנגול הודו 12 פאונד: להשמיט את 4 תפוזים קלופים נהג למלא את טורקיה כולה; להתעלם giblets, צוואר, רגליים, וכנפיים. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של שד טורקיה, וודא שלא לגעת בעצם החזה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רשם מדחום 17
(לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)