הודו מטוגן בשמן עמוק
תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק. ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, הודו, תערובת תבלינים חריפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ואם תרצה, שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את טורקיה עם מים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה. לשפשף את טורקיה באופן שווה עם 2 כפות. שמן צמחי. לשחרר ולהרים את העור משדי טורקיה עם אצבעות ללא ניתוק לחלוטין העור; להפיץ תערובת מלח רבע באופן שווה מתחת. בזהירות להחליף את העור.
מפזרים תערובת מלח נוספת רבע בתוך חלל; לשפשף לתוך חלל.
מפזרים שאריות תערובת מלח באופן שווה על העור; לשפשף לתוך העור.
מניחים הודו על מוט הטיגון.
יוצקים שמן בוטנים לתוך מטגן טורקיה פרופן עמוק, לשפוך 10 עד 12 סנטימטרים מתחת לראש הטיגון.
חום עד 300 מעל להבה בינונית-נמוכה על פי הוראות היצרן. בזהירות להוריד את טורקיה לתוך שמן חם עם מצורף מוט.
מטגנים 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 16
(לשמור על טמפרטורת שמן בין 300 ל 325.)
הסר טורקיה משמן; לנקז ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.