הודו מטוגן בשמן עמוק
טורקיה בטיגון עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 17685 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 1922 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 8 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. אם יש לכם מים, קרח, הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מתכונים דומים: ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את המים החמים, מלח כשר וסוכר חום לתוך 5 גלון זקוף משקה קריר ומערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס לחלוטין.
מוסיפים את הקרח ומערבבים עד שהתערובת קרירה. בעדינות להוריד את טורקיה לתוך המיכל. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח כי הוא שקוע לחלוטין במי מלח. לכסות ולהגדיר במקום יבש קריר במשך 8 עד 16 שעות.
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מניחים את השמן לתוך סיר 28 עד 30 ליטר ולהגדיר על חום גבוה על מבער פרופן חיצוני עם מבנה חסון. להביא את הטמפרטורה של השמן ל 250 מעלות F. ברגע שהטמפרטורה הגיעה 250, לאט להוריד את הציפור לתוך השמן ולהביא את הטמפרטורה ל 350 מעלות F. ברגע שהוא הגיע 350, להוריד את החום על מנת לשמור על 350 מעלות F. לאחר 35 דקות, לבדוק את הטמפרטורה של טורקיה באמצעות מדחום. לאחר השד מגיע 151 מעלות F, להסיר בעדינות מן השמן ולאפשר לנוח מינימום של 30 דקות לפני גילוף. הציפור תגיע לטמפרטורה פנימית של 161 מעלות F בשל לשאת על בישול. לגלף לפי הצורך.