הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול
טורקיה מלית Meatloaves ופירה עם עשבי תיבול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1285 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך תיבול עוף, עשבי תיבול, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פירה עם עשבי תיבול, פירה עם שמן זית ועשבי תיבול, ו פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את החמאה כדי להמיס במחבת בינונית על חום בינוני.
מטגנים את התפוחים, הסלרי והבצל מתובל עם עלי דפנה, מלח ופלפל, עד רך מאוד, 10 דקות.
מוסיפים את קוביות המילוי ולחלח עם 1 עד 1/1 2 כוסות של מלאי; העונה עם תיבול עוף. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן לשלב בקערה עם טורקיה הקרקע, מלח, פלפל, חצי פטרוזיליה, וביצה. טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה כמה סנטימטרים. מסדרים על מדף מעל תבנית אפייה או גיליון אפייה מצופה קלף ומעיל עם קצת שמן להבריק. צולים עד חום המשרד, 45 דקות, בהתאם עובי.
מחממים את גלי הבשר בתנור חם בינוני כדי להתחמם.
מניחים אותם בתבנית אפייה רדודה ומכסים בנייר כסף. הערה של קוק: כדי לשמור על כיכרות מ ייבוש החוצה-להוסיף התזה של מניות,זה ישמור את הכיכרות סופר לח.
בסיר, לטאטא את השמן 1/4 כוס קמח מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, עד צבע של חמאת בוטנים.
מוסיפים הרבה פלפל גס לרובה, ואז לטאטא בכמה כוסות של מלאי להתעבות, מתבלים במלח לפי הטעם. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר. מחממים את התערובת בסיר מעל להבה בינונית.
בעוד גלי הבשרים אופים, מרתיחים את תפוחי האדמה במספיק מים כדי לכסות.
מסננים, ולאחר מכן להחזיר את תפוחי האדמה לסיר החם ומחית עם חלב, גבינת עשב, עשבי תיבול מעורבים, פטרוזיליה נותרת, מלח ופלפל. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר.
מחממים את תפוחי האדמה בסיר על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים קצת יותר חלב כמו תפוחי אדמה חמים כדי לשחרר אותם קצת.
מגישים את גלי הבשר, שלמים או פרוסים, עם פירה ורוטב.