קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול
טורקיה מלית Meatloaves ופירה עם עשבי תיבול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1285 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך תיבול עוף, עשבי תיבול, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פירה עם עשבי תיבול, פירה עם שמן זית ועשבי תיבול, ו פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את החמאה כדי להמיס במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מטגנים את התפוחים, הסלרי והבצל מתובל עם עלי דפנה, מלח ופלפל, עד רך מאוד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את קוביות המילוי ולחלח עם 1 עד 1/1 2 כוסות של מלאי; העונה עם תיבול עוף. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן לשלב בקערה עם טורקיה הקרקע, מלח, פלפל, חצי פטרוזיליה, וביצה. טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה כמה סנטימטרים. מסדרים על מדף מעל תבנית אפייה או גיליון אפייה מצופה קלף ומעיל עם קצת שמן להבריק. צולים עד חום המשרד, 45 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו טחוןהודו טחון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את גלי הבשר בתנור חם בינוני כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים אותם בתבנית אפייה רדודה ומכסים בנייר כסף. הערה של קוק: כדי לשמור על כיכרות מ ייבוש החוצה-להוסיף התזה של מניות,זה ישמור את הכיכרות סופר לח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בסיר, לטאטא את השמן 1/4 כוס קמח מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, עד צבע של חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום מולבןשום מולבן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים הרבה פלפל גס לרובה, ואז לטאטא בכמה כוסות של מלאי להתעבות, מתבלים במלח לפי הטעם. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר. מחממים את התערובת בסיר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בעוד גלי הבשרים אופים, מרתיחים את תפוחי האדמה במספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מסננים, ולאחר מכן להחזיר את תפוחי האדמה לסיר החם ומחית עם חלב, גבינת עשב, עשבי תיבול מעורבים, פטרוזיליה נותרת, מלח ופלפל. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מחממים את תפוחי האדמה בסיר על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים קצת יותר חלב כמו תפוחי אדמה חמים כדי לשחרר אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מגישים את גלי הבשר, שלמים או פרוסים, עם פירה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות