קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול
טורקיה מלית Meatloaves ופירה עם עשבי תיבול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1285 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך תיבול עוף, עשבי תיבול, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פירה עם עשבי תיבול, פירה עם שמן זית ועשבי תיבול, ו פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
מחממים את החמאה כדי להמיס במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מטגנים את התפוחים, הסלרי והבצל מתובל עם עלי דפנה, מלח ופלפל, עד רך מאוד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את קוביות המילוי ולחלח עם 1 עד 1/1 2 כוסות של מלאי; העונה עם תיבול עוף. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן לשלב בקערה עם טורקיה הקרקע, מלח, פלפל, חצי פטרוזיליה, וביצה. טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה כמה סנטימטרים. מסדרים על מדף מעל תבנית אפייה או גיליון אפייה מצופה קלף ומעיל עם קצת שמן להבריק. צולים עד חום המשרד, 45 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו טחוןהודו טחון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מחממים את גלי הבשר בתנור חם בינוני כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
מניחים אותם בתבנית אפייה רדודה ומכסים בנייר כסף. הערה של קוק: כדי לשמור על כיכרות מ ייבוש החוצה-להוסיף התזה של מניות,זה ישמור את הכיכרות סופר לח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
בסיר, לטאטא את השמן 1/4 כוס קמח מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, עד צבע של חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
שום מולבןשום מולבן
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
מוסיפים הרבה פלפל גס לרובה, ואז לטאטא בכמה כוסות של מלאי להתעבות, מתבלים במלח לפי הטעם. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר. מחממים את התערובת בסיר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
בעוד גלי הבשרים אופים, מרתיחים את תפוחי האדמה במספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
10
מסננים, ולאחר מכן להחזיר את תפוחי האדמה לסיר החם ומחית עם חלב, גבינת עשב, עשבי תיבול מעורבים, פטרוזיליה נותרת, מלח ופלפל. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מחממים את תפוחי האדמה בסיר על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים קצת יותר חלב כמו תפוחי אדמה חמים כדי לשחרר אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
מגישים את גלי הבשר, שלמים או פרוסים, עם פירה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות