הודו ממולא עם שזיפים מיובשים: Tacchino Ripieno עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 3359 קלוריות, 293 גרם חלבון ו 177g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גזר, יין בתוספת 1 כוס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו Tacchino Ripieno, Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), ו ג'ורג'יאני ממולא שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את חתיכות pancetta ומבשלים עד חום זהוב, על 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומבשלים עד שמתחילים חום בשומן שלה, ערבוב קבוע.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
5
מסננים את כל אבל 4 כפות של השומן מהמחבת, ולאחר מכן להוסיף שזיפים מיובשים ערמון, ולהמשיך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים להתחיל באמת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
7
מוסיף את פירורי הלחם, פרמזן, הביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להביא יחד, ערבוב עם היד שלך. ערבוב יתר כאן יכול לגרום לטורפדו עופרת למילוי, אז לא.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Parmigiano Reggiano
מילוי
מוסקט
פלפל
עשבי תיבול
ביצה
8
מניחים את 2 חתיכות טורקיה על קרש חיתוך ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
מגלגלים כל אחד מהשדיים כמו גליל ג ' לי וקושרים אותם בחוזקה עם חוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
10
מניחים את 2 השדיים, צד העור למעלה, על מדף צלייה במחבת צלייה ויוצקים 2 כוסות יין עליהם. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בתנור שחומם מראש ומבשלים חשופים עד שחום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר מראה 165 בחלק העבה ביותר של השד, בערך שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מוסיף את 1/4 כוס הנותרים שמן העונה עם מלח ופלפל. לגלף הודו לפרוסות 1 אינץ ' ומגישים עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורקיה כולה
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
17
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
18
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
19
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.