קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות18
ציון בריאות19
מגזין

הודו ממולא תפוחים

הודו ממולא תפוחים
. לכו לחנות ותאספו תפוחים, הודו, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה טוב. נסו תפוח-הודו ממולא שקדים, אורז חום ותפוח ממולאים טורקיה, ו Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במידת הצורך, unbind הרגליים של טורקיה. לשטוף ויבש טורקיה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים את טורקיה לתוך מחבת צלייה עם מכסה, ולשפשף את השמן בכל רחבי טורקיה, מבפנים ומבחוץ. דברים חללי הגוף והצוואר של טורקיה עם מגורי התפוחים; לסדר תפוחים שלמים סביב טורקיה במחבת הצלייה. לפזר כל רבעי תפוחים נוספים למחבת. כסה את מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
צלי בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה והבשר מתחיל להפריד בין הרגליים, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר את המכסה ב -20 דקות האחרונות של קלייה במידת הצורך לעור חום. השתמש בטפטופי מחבת לרוטב, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'