הודו מעושן
הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1988 קלוריות, 292 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הודו מעושן כולו, הודו מעושן כולו, ו הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המלח: הלילה לפני הבישול, לשלב מלח, סוכר חום, פלפל, allspice, ומים במיכל 4 ליטר; להפריש.
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה. שמור ומקרר את הצוואר; להשליך את הקרביים.
הסר כל חוט או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. יש לשטוף את ההודו בפנים ובחוץ עם מים קרים. מחזיק את הרגליים, לאט לטבול את טורקיה לתוך תמיסת מים מלוחים. מכסים ומקררים במשך 8 עד 10 שעות.למחרת, להסיר את ההודו מן המלח, לשטוף עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
הסר את באח הבישול והנח אותו בצד. למלא starter ארובה שלושה רבעים של הדרך עם פחם; לשפוך את פחם unlit על צד אחד של באח פחם. באמצעות מלקחיים, מחסנית את הפחם בשיפוע קל נגד הצד של קערת הגריל.
הסר 1 כוס שבבי העץ מן המים, רועד את כל עודף מים, ולהניח את השבבים באמצע פחם unlit. למלא את הארובה שוב באמצע הדרך עם פחם.
מניחים את הארובה על באח פחם ליד גחלים unlit. לסובב שניים או שלושה גיליונות של עיתון, ליצור את הנייר המעוות לטבעות, ומניחים אותם מתחת ובתוך הארובה. תדליק את העיתון דרך החורים בתחתית הארובה. לאחר כ 5 דקות, פחם צריך להיות אדום להבות צריך הופיע לכיוון החלק העליון של הארובה.בזהירות לשפוך את פחם מואר על ערימת פחם unlit על הסורג. השתמש במלקחיים כדי לערום את הגחלים על הערימה. למעלה פחם מואר עם כוס נוספת של שבבי עץ סחוט, לח. תניח את הארובה הריקה בצד.
מקום 2 (8 אינץ ' מרובע) מחבתות אלומיניום ליד פחם חם (אלה מחבתות טפטוף).הגדר את באח הבישול בחזרה על הגריל. מלא את מחבת כיכר הלחם (מחבת הקיטור) שלושה רבעים מהדרך במים (מים אלה נדרשים לאורך כל הבישול כדי לשמור על טמפרטורת הגריל נמוכה) ולהגדיר אותו ישירות מעל הפחם הבוער. הגדר מדחום תנור על באח הבישול ליד קצה הגריל מול הפחם. מכסה את הגריל, מוודא כי פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים וכי עשן יוצא של פתחי האוורור. (אם העשן לא יוצא, לבדוק את האש שלך כדי לוודא שהוא מואר. אם זה לא, להדליק אותו מחדש, באמצעות מלקחיים להעביר את פחם חם מן הגריל בחזרה לתוך המתנע ארובה.)
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, התפוח וצוואר תרנגול הודו שמור. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הצוואר הוא השחמה משני הצדדים הבצלים שקופים, כ 6 דקות.
מוסיפים את הבורבון, מגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה, ומרתיחים עד שהאלכוהול כמעט התאדה.
מוסיף את סיידר תפוחים או מיץ עלה דפנה, ממשיך לגרד את כל חתיכות משחימים, ומרתיחים עד מופחת בחצי. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המרק, ולהביא לרתיחה.
להסיר ולהשליך את הצוואר. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית heatproof; להפריש.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיף את הקמח, מקציף כל הזמן עד שזה הצבע של חמאת בוטנים, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך את הרוטב החרוך, לטאטא כל הזמן עד חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות יותר. עונה לפי הצורך עם מלח pepper.To מגישים:לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב.