קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

הודו מעושן איטי עם סירופ קנה-זיגוג קפה

הודו מעושן איטי עם סירופ קנה-זיגוג קפה
הודו מעושן איטי עם סירופ מקל-זיגוג קפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מלח כשר, סוכר חום), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו עוף מעושן עם מקל., תרנגול הודו מעושן עם מילוי אגסים קלויים וסירופ חמוציות, ו קנה סירופ פאי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להביא ליטר 1 של המים לרתיחה; לשמור על חום. בסיר גדול, לשלב את חומץ סיידר, קפה, בצל, טימין, מלח ופלפלורנים עם 1 3/4 כוסות של הסוכר החום ואת גלון הנותרים של מים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחזיק את טורקיה ברגליים, בזהירות להקל את הציפור לתוך מי מלח חם, הצוואר בסופו של דבר למטה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מספיק מים חמים לקומקום כדי לכסות את טורקיה ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
בזהירות להסיר את טורקיה מן העציץ. מסננים 2 כוסות של נוזל צליה לתוך קערה חסינת חום ומערבבים את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום. זרוק את הנוזל הצלייה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, להדליק גריל פחם או לחמם מראש גריל גז. כמה דקות לפני טורקיה סיים רותח, להוסיף 2 כוסות של שבבי היקורי לגחלים. כאשר הצ ' יפס מתחיל לעשן, לצחצח את השד טורקיה עם שמן. תניח את ההודו, את הצד של החזה, על הגריל. כיסוי ועשן מעל אש נמוכה או להבה במשך 15 דקות. למרוח את ההודו עם נוזל צלימת שמורות; להפוך אותו השד בצד מעלה ו baste שוב. מכסים את הגריל וממשיכים לעשן את תרנגול ההודו במשך כ -40 דקות יותר, מתבלים מדי פעם עם נוזל צליעה ומוסיפים עוד גחלים או שבבי היקורי לגריל לפי הצורך. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס פנימה רושם הירך הפנימי 16
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך