הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני הודו מעושן ואפונת אביב תוך כ-35 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 681 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פטוצ'יני, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לאביב . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב , פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב וצ'יפוטלה פטוצ'יני עם הודו מעושן .
הוראות
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית ויוצקים שמן זית למחבת. מבשלים ומערבבים שום ושאלוט בשמן החם עד לריח, כ-30 שניות.
הוסף הודו מעושן למחבת; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כדקה.
יוצקים שמנת כבדה למחבת ומגבירים את האש לבינוני-גבוה; מביאים רוטב לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-5 דקות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, מביאים חזרה לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, 7 עד 8 דקות.
מנמיכים את האש מתחת לרוטב שמנת לנמוכה ומערבבים פנימה אפונה; לזרוק פטוצ'יני עם רוטב עד לציפוי.
מערבבים פנימה טרגון וגרידת לימון ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כדקה. מתקנים תיבול אם רוצים.
מגישים בקערות ומפזרים על כל מנה כ-3/4 כפית גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו לקישוט.