קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני הודו מעושן ואפונת אביב תוך כ-35 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 681 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פטוצ'יני, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לאביב . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב , פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב וצ'יפוטלה פטוצ'יני עם הודו מעושן .

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית ויוצקים שמן זית למחבת. מבשלים ומערבבים שום ושאלוט בשמן החם עד לריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף הודו מעושן למחבת; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים שמנת כבדה למחבת ומגבירים את האש לבינוני-גבוה; מביאים רוטב לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, מביאים חזרה לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לנקז.
6
מנמיכים את האש מתחת לרוטב שמנת לנמוכה ומערבבים פנימה אפונה; לזרוק פטוצ'יני עם רוטב עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מערבבים פנימה טרגון וגרידת לימון ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כדקה. מתקנים תיבול אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8
מגישים בקערות ומפזרים על כל מנה כ-3/4 כפית גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך