קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני הודו מעושן ואפונת אביב תוך כ-35 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 681 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פטוצ'יני, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לאביב . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב , פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב וצ'יפוטלה פטוצ'יני עם הודו מעושן .

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית ויוצקים שמן זית למחבת. מבשלים ומערבבים שום ושאלוט בשמן החם עד לריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הוסף הודו מעושן למחבת; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
יוצקים שמנת כבדה למחבת ומגבירים את האש לבינוני-גבוה; מביאים רוטב לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, מביאים חזרה לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
לנקז.
6
מנמיכים את האש מתחת לרוטב שמנת לנמוכה ומערבבים פנימה אפונה; לזרוק פטוצ'יני עם רוטב עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מערבבים פנימה טרגון וגרידת לימון ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כדקה. מתקנים תיבול אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8
מגישים בקערות ומפזרים על כל מנה כ-3/4 כפית גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים