הודו מפתה וקציצות גבינה כחולה
קציצות הודו וגבינה כחולה מפתות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 220 קלוריות. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 105 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם רוטב סויה, חלבונים, אבקת צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. נסו הודו מפתה וקציצות גבינה כחולה, קציצות עוף גבינה כחולה, ו תאו צמחוני "קציצות" עם מטבל גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית עם נייר אלומיניום ומניחים בצד.
דופק שיני שום במעבד מזון עד טחון.
מוסיפים בצל וג ' לפנו, ודופק עד טחון שוב. מגרדים את תערובת הבצל לקערה גדולה יחד עם ההודו, הגבינה הכחולה, פירורי הלחם, החלבונים ושמן הזית. מתבלים ברוטב סויה, פטרוזיליה מיובשת, תיבול איטלקי, פלפל ואבקת צ ' ילי.
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל 2 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, וכבר לא ורוד במרכז, כ -25 דקות.