הודו על הגריל
טורקיה על הגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תיבול קייג'ון, שמן צמחי, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: גריל טורקיה אריזונה, הודו צלוי בגריל, ו סלסה-הודו גריל.
הוראות
בבלנדר, מניחים את כל החומרים המרינדה. לכסות ולהתמזג עד חלקה. אם טורקיה יש מחזיק רגל פלסטיק, להסיר ולהשליך לפני צליה. להזריק מרינדה לתוך טורקיה, בעקבות הכיוונים שהגיעו עם המזרק. (או לשפוך מרינדה מעל טורקיה על מגש גדול עם צדדים 1 אינץ ' או צלחת זכוכית גדולה.)
מפזרים תיבול Cajun בתוך חלל ומעל מחוץ לטורקיה. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. לתחוב רגליים תחת רצועת עור בזנב.
מניחים טורקיה על מגש גדול עם צדדים 1 אינץ ' או צלחת זכוכית גדולה. מכסים ומקררים 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
הכנס מדחום כבל תנור דיגיטלי בטורקיה כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע בעצמות.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מחבת טפטוף או על הצד הלא מחומם של גריל גז. כיסוי וגריל על חום בינוני 3 עד 4 שעות או עד מדחום קורא 1018° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני גילוף.