הודו עם זיגוג חמוציות-כתום
תרנגול הודו עם זיגוג חמוציות וכתום יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 552 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, קליפת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. בסיר 1-ליטר, מחממים סוכר חום, קליפת תפוז, מיץ תפוזים ורוטב חמוציות לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מגניב לגמרי. מניחים בצד תערובת חמוציות 1/2 כוס לצריכה; לקרר תערובת חמוציות נותרת להגשה.
מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד. על המדף במחבת צלייה רדודה, במקום טורקיה, השד בצד למעלה.
למרוח חמאה על תרנגול הודו.
מפזרים מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
צלוי חשף 2 שעות 30 דקות עד 3 שעות, צלי עם תערובת חמוציות 1/2 כוס לאחר 2 שעות. טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא לפחות 74° ורגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף.
בואו לעמוד 15 דקות לפני גילוף.
מגישים עם תערובת חמוציות שמורות.
מקשטים עם עשבי תיבול, חמוציות וקומקווט.