הודו עם זיגוג חמוציות-כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מזוגגת חמוציות. מנה זו מכילה סביב 130 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1050 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלחי תפוז, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
יש לשטוף את חתיכות טורקיה לטפוח יבש מאוד עם מגבות נייר.
מברישים את טורקיה בכל רחבי עם השמן, ולאחר מכן מפזרים מלח ופלפל. מסדרים את חתיכות טורקיה, עור בצד למעלה, על תבנית אפייה עם קצה עבה של שדיים וירכיים בפינות ואת מקלות התיפוף במרכז. צלי במשך 1 שעה ו -10 דקות.
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג חמוציות-כתום.
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע את הטפטופים לשרוף ולצלות את טורקיה 20 דקות יותר, מכסה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום מיידי רושם 165 מעלות F עד 170 מעלות F בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו המדחום לגעת בעצם).
מברשת בנדיבות עם זיגוג יותר ולתת לנוח 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לגרד את כל מיצי מחבת חתיכות השחמה מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה גדולה. כפית ולזרוק את השומן שעולה אל פני השטח. בסיר כבד ובינוני מחממים את מיצי המחבת מעל חום בינוני-גבוה.
להקציף 2 עד 3 כפות של זיגוג לתוך מיצי פאן (או יותר אם תרצה) כדי להפוך את הרוטב ולהביא לרתיחה עבור הטעמים להתמזג.
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מקשטים עם עשבי תיבול, פלחי תפוזים וחמוציות.
בסיר קטן, להביא את המיצים, ריבה ורוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד זיגוג מתעבה מספיק כדי מעיל כף, לטאטא לעתים קרובות, על 15 דקות.
להקציף את החמאה, ולאחר מכן העונה זיגוג עם מלח ופלפל.