הודו עם כרישה אגוז מלית
טורקיה עם מלית אגוז כרישה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קורנית, כרישה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת כרישה מלית עם נקניק הודו, מלית פטריות וכרישה, ו מלית פטריות וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה, בצל, טימין ב 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה עד רך.
העברת תערובת כרישה לקערה; להוסיף אגוזי לוז ו 6 המרכיבים הבאים. כיסוי וצינה.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לארוז על תערובת כרישה 7 כוסות לתוך חלל של טורקיה. הכנס את הרגליים תחת דש העור סביב הזנב, או סגור חלל עם שיפודים, מסבך. לקשור קצוות של רגליים לזנב עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מברשת טורקיה עם 2 כפות חמאה, ומניח, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר בחלק בשרני של הירך. מכסים בנייר אלומיניום כבד, ואופים ב 325 במשך 2 שעות. Uncover ו baste עם הנותרים 2 כפות חמאה.
אופים 2 שעות או עד רושמים מדחום בשר 18
כפית שנותרה תערובת כרישה לתוך תבשיל 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 25 דקות.
מגישים עם טורקיה. אם תרצה, מקשטים עם פירות טריים טימין.