קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

הודו עם מילוי חזיר כפרי

הודו עם מילוי חזיר כפרי
המתכון "הודו עם מלית חזיר כפרי" מוכן בכ-5 שעות ו-15 דקות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות עם 894 קלוריות , 89 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.99 דולר למנה , מתכון זה מכסה 40% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם הודו, טימין, לחם בן יום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: חזה הודו בגריל עם מלית קרמיני חמוציות-תפוח , תפוח אדמה כפרי ועוף בפחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום קלוי .

הוראות

1
הניחו את קוביות הלחם בשכבה אחת בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים בקערה גדולה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה, טגנו את החזיר בחמאה במשך 5-10 דקות או עד שהקצוות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
באותה מחבת, מטגנים את הבצל, הסלרי, המרווה, הטימין והפלפל עד שהירקות רכים; מערבבים עם הלחם והחזיר. מוסיפים מספיק ציר כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
רגע לפני האפייה, ממלאים את תרנגול ההודו. משחילים פתחים לשיפודים; קושרים את שוקיים התוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
אופים ב-325 מעלות צלזיוס במשך 4 וחצי עד 5 שעות או עד שהמדחום מראה 185 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
כאשר ההודו מתחיל להשחים, כסו קלות בנייר אלומיניום וטפחו במידת הצורך. כסו את ההודו והניחו לו לעמוד 20 דקות לפני הוצאת המילוי ופריסת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®