המתכון "הודו עם מלית חזיר כפרי" מוכן בכ-5 שעות ו-15 דקות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות עם 894 קלוריות , 89 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.99 דולר למנה , מתכון זה מכסה 40% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם הודו, טימין, לחם בן יום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: חזה הודו בגריל עם מלית קרמיני חמוציות-תפוח , תפוח אדמה כפרי ועוף בפחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום קלוי .
הוראות
1
הניחו את קוביות הלחם בשכבה אחת בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים בקערה גדולה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה, טגנו את החזיר בחמאה במשך 5-10 דקות או עד שהקצוות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
באותה מחבת, מטגנים את הבצל, הסלרי, המרווה, הטימין והפלפל עד שהירקות רכים; מערבבים עם הלחם והחזיר. מוסיפים מספיק ציר כדי להרטיב.