הודו עם מלית לחם נקניק-תירס
הודו עם מלית לחם נקניקים-תירס היא מנה דרומית עיקרית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 1271 קלוריות , 124 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . תמורת $3.77 למנה , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-45 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטריות, פלפל, חמאה ובצל. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: מלית לחם תירס ערמונים תפוחים טבעוניים , מלית מחמצת עם נקניקיות מרווה ותפוחים , וחזה הודו בגריל עם מלית קרמיני קרני-תפוח .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
מערבבים את הביצים, החלב והשמן; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים בחום 425 במשך 18-20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הסלרי, הבצל, הפטריות והפלפל האדום בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את המרק, התבלינים והנקניק. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
חותכים לחם תירס ל-1/2 אינץ'. קוביות; מקפלים לתערובת נקניקיות.
ממש לפני האפייה, ממלאים בצורה רופפת את תרנגול ההודו.
מניחים את שאר המלית ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מכסים ומקררים.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תופים עם חוט מטבח.
מניחים עם החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, בטמפרטורה של 325 במשך 3-3/4 עד 4-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 עבור תרנגול ההודו ו-165 עבור המלית, מזיז מדי פעם בטפטופי מחבת (כסה בצורה רופפת בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי ).
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 45-50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 16
לגלות; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מכסים את הודו בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים את המלית והגילוף.