הודו עם רוטב שיפון
הודו עם רוטב שיפון הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 778 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוזמרין, שמן קנולן, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק כרובית חריף עם קרוטוני שיפון שום , לחם מחמצת שיפון מונבט , וסלט עדשים עם גרגרי שיפון ועגבניות מיובשות .
הוראות
זורקים קוביות לחם בקערה גדולה. במחבת מטגנים את הבצל, התפוחים, הסלרי והשום בחמאה עד שהתפוחים והירקות רכים; להוסיף ללחם.
מוסיפים את האגוזים, התבלינים ומספיק מרק כדי להרטיב.
רגע לפני האפייה, ממלאים את תרנגול ההודו. פתחי שיפוד; לקשור מקלות תופים.
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
מברישים במעט מהשמן. מכסים קלות באוהל של נייר כסף.
אופים ב-325 מעלות למשך 4-1/2 עד 5 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 185 מעלות, מברישים בשמן מדי פעם.