הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים
תרנגול הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 136 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1173 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוזמרין, סיידר תפוחים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו מצופה בעשבים עם סיידר תפוחים., תרנגול הודו סיידר עם רוטב תפוחים קלוי, ו רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב.
הוראות
קו סיר גדול במיוחד או קערה עם שתי שקיות פלסטיק 13 ליטר (או גדול יותר), 1 בתוך השני.
שלב 1 ליטר מים, מלח, עלי דפנה, פלפל, ו allspice בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד שהמלח מתמוסס.
הוסף 1 ליטר מים קרים וקריר לפושר.
יוצקים לתוך שקיות פלסטיק; לערבב הנותרים 6 ליטרים מים. לעטוף את צוואר תרנגול ההודו ולשים במקרר. הטביעו את טורקיה במי מלח כדי לכסות לחלוטין, איסוף שקיות בחוזקה כדי לחסל כל אוויר; שקיות עניבה סגורות. מקררים את טורקיה במי מלח בסיר לפחות 18 שעות ועד 20 שעות.
קו מחבת קלייה גדולה עם 4 שכבות של מגבות נייר.
הסר טורקיה ממי מלח ולנקז היטב; להשליך מלח.
מניחים את טורקיה במחבת מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מערבבים פטרוזיליה, טימין, מרווה, מיורן, רוזמרין, ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
העברת תערובת 1/4 גביע עשב לקערה קטנה; לערבב 1/2 כוס חמאה.
שלב מרק סיידר תפוחים בסיר גדול כבד. מרתיחים עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות.
יוצקים הפחתת מרק לתוך קערה. ממיסים 1/4 כוס חמאה באותו סיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה.
להקציף בהפחתת מרק, ולאחר מכן שמנת, קלבדוס, ותערובת עשבי תיבול הנותרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד בסיס הרוטב הוא מעובה מופחת 2 3/4 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 20 דקות. קצת רוטב בשר. (בסיס רוטב וחמאת עשב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
הסר טורקיה מחבת צלייה; לנקז כל מיצים שנצברו מן החלל הראשי. זרוק מגבות נייר מחבת צלייה. ממיסים חמאת עשב בסיר קטן על אש בינונית.
מברשת תחתית של מחבת צלייה עם קצת חמאת עשב. להחזיר את טורקיה למחבת מוכנה. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מניחים כמה מגורי תפוחים ומגורי בצל בחלל הראשי.
מברשת הנותרים חמאת עשב על טורקיה; מפזרים פלפל. לפזר תפוחים ובצל הנותרים סביב טורקיה במחבת.
הוסף צוואר הודו שמור למחבת.
הודו צלוי 1 שעה. Baste עם סיידר תפוחים 1/2 כוס. הודו צלוי 30 דקות. Baste עם הנותרים 1/2 כוס סיידר. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 79°, basting טורקיה כל 30 דקות עם מיצי פאן כיסוי השד רופף עם רדיד אם בראונינג מהר מדי, על 2 שעות יותר (3 1/2 שעות בסך הכל).
להעביר טורקיה מגש; בואו לעמוד לפחות 30 דקות לפני גילוף (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
השליכו תפוחים, בצל וצוואר תרנגול הודו מהמחבת.
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; כפית את השומן מפני השטח.
יוצקים מיצים degreased לתוך בסיס רוטב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא מדי פעם. מרתיחים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית מצטמצם 3 1/2 כוסות, על 15 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם פלפל.